Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακούω ό,τι μου λένε και, κατά τη δική μου κρίση, άλλες δέχομαι και εφαρμόζω, άλλες νιώθω ότι δεν είναι λογικές και άλλες ερευνώ για να βεβαιωθώ. Κανείς δεν τα ξέρει όλα, άρα γιατί όχι;

Πληρώνεις κοπέλα για να σε βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού, ή αποτελούν αποκλειστική σου ευθύνη; Έχεις βοήθεια από τον σύζυγο ή άλλο συγγενή;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

μονη μου κανω τις δουλειες(πληντυριο πιατων μονο βαζει ο αντρας μου)αλλα παντα ειναι βομβαρδισμενο τοπιο με 3 αγορια!

δεχεσαι να κανουν αλλοι παρατηρηση στα παιδια σου,φιλοι η συγγενεις?

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

Ναι, δέχομαι και μετά εξηγώ κι εγώ στο παιδί μου τι είναι σωστό και τι λάθος. Δηλαδή, αν κάτι από αυτά που του είπαν δεν μου άρεσε, τότε θα του εξηγήσω γιατί του είπαν έτσι και θα προσπαθήσω να δώσω τη δική μου προσέγγιση στο εκάστοτε θέμα.

Έχεις κάνει ποτέ μαστογραφία; Αν ναι, κάθε πότε κάνεις;

ακομα οχι. ειναι λιγο μικρη αλλα ευελπιστω οταν ξεκινησουμε παιδοτοπους κ σχολειο να δεσω κιεγω με αλλες μανουλες γιατι θα το ηθελα πολυ!

υπαρχει κατι που να κουραζει η να σε εκνευριζει στο ρολο της μητροτητας;;

Η αλήθεια είναι ότι η κούραση και η ιδιοτροπία των μωρών είναι λίγο δύσκολα, αλλά προτιμώ να έχω αυτά και άλλα τόσα και να βιώνω αυτό το θαύμα που λέγεται μητρότητα!

Εχεις πόνους στην περίοδο; Πώς το αντιμετωπίζεις; Μήπως μετά τη γέννα βελτιώθηκε η κατάσταση;

Διαφημίσεις

Όχι, μάλλον το ανάποδο: υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα ήθελα να έχω κάνει! Αλλά ή φοβήθηκα (λόγω άγνοιας πρωτάρας) ή μου απαγορεύτηκε!

Έρχεστε σε επαφή όταν έχεις περίοδο? (συγνώμη για την ερώτηση, αλλά το έχω απορία)

Επίκαιρη ερώτηση! Πάει καιρός και είμαι σε φάση αναζήτησης ιατρού να μου γράψει εξετάσεις!

Υπάρχει κάτι που σχετίζεται με την εμφάνισή σου ή την υγεία σου και το αμελείς ενώ γνωρίζεις ότι δεν πρέπει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...