Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

(αυτη τη στιγμη γελαω που επεσε σε μενα αυτη η ερωτηση..)

και να φοβομουν δε θα μπορουσα να κανω τιποτα διοτι 8 μηνες το χρονο κοιμαμαι μονη μου(πλεον κ με την μπεμπα στο αλλο δωματιο), καθοτι...γυναικα ναυτικου..

τι ειναι που σε δενει περισσοτερο με τον αντρα σου;(εκτος απο τα παιδια)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πιστευω οτι εχουμε κατι ιδιαιτερο που δεν το συναντας συχνα.βρεθηκαμε αναπαντεχα στην καταλληλη στιγμη κ για τους δυο.

εχετε κοινο μετωπο απεναντι στα πεθερικα?

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Ναι, ναι! Ευτυχώς που ο άντρας μου είναι με το μέρος μου στο θέμα αυτό, γιατί αλλιώς θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα!

Επισκέπτεστε πιο συχνά τους δικούς σου ή τους δικούς του/της;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

Έχω σγουρά μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου. Θα προτιμούσα να μην ανακάλυπτα ότι τα μαλλιά "γερνάνε" όπως κάθε τι πάνω μας με το πέρασμα του χρόνου (στην περίπτωσή μου κάνουν πλέον πολύ γρήγορα ψαλίδα και δεν μπορώ να τα μακρύνω κάτω από τους ώμους).

Ποιο χαρακτηριστικό σου θα άλλαζες?

την κοιλια μου (ειμαι δεν εμαι εγκυος ενα και το αυτο)

ποσα παιδια θα ηθελες να κανεις;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Ηθελα κοριτσάκι... κι εγώ, κι ο άντρας μου, και όλοι οι γνωστοί και φίλοι με κοριτσάκι με φαντάζονταν... αλλά έρχεται μπέμπης! Γερός να είναι δεν έχω πρόβλημα τώρα πια.

Συμφωνείς ότι τα αγόρια μοιάζουν κυρίως στη μαμά (και τα κορίτσια στον μπαμπά), ή είναι μύθος?

το πιστευω αν κ σε μενα μονο ο ενας μου εμοιασε.οι αλλοι 2 εμοιασαν στον πατερα μου.βεβαια απο το σοι μου ειναι κ αυτος οποτε ο μυθος επιβεβαιωνεται!

τι σε φοβιζει περισσοτερο?

Διαφημίσεις

αν κ ειναι πολυ μικρη ακομα οποτε την ανοιγω κοιταει την οθονη σαν αποχαυνωμενο!!

εχεις η θα εχεις ανεση απεναντι στα παιδια σου ως προς το σεξ και τα συναφη; πχ. θα τουςμιλουσες απο μικρη ηλικια για το "πως γινονται τα παιδια", για τη φυσικη ελξη των δυο φυλων, για τις προφυλαξεις κλπ...;;;

ναι βεβαια αν κ ειναι αγορια κ θα προτιμουσα να γινει η συζητηση με τον αντρα μου.παντως θα βαλω κ γω το χερακι μου γιατι οι αντρες στη θεα του προφυλακτικου βγαζουν σπυρια!!

θα δεχοσουν μια εγκυμοσυνη στην εφηβεια του παιδιου σου?(μιας κ το ανοιξαμε το θεμα το συνεχιζω!)

Θα ενημέρωνα τους ερωτύλους (!) πολυδιάστατα, θα έπαιρνα το ζευγάρι και στη γυναικολόγο μου για μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη και θα υποστήριζα την όποια επιλογή τους, θα ήμουν δίπλα τους άσχετα αν μου άρεσε ή όχι.

Κι αν έβλεπες παράξενες εκκρίσεις στα εσώρουχά του/της εφήβου σου (που θα παρέπεμπαν σε κάτι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο) πώς θα το αντιμετώπιζες?

θελω να πιστευω ψυχραιμα.με ενημερωση απο γιατρο θα το αντιμετωπιζαμε.

αν η αποφαση τους ηταν να κρατησουν το παιδι κ μαλιστα να κανουν κ γαμο πως θα το αντιμετωπιζες?(ερχονται τα εγκεφαλικα, τα βλεπω!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...