Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι πολυ μικρη ακομα αλλα νομιζω οτι ειμαστε απο τωρα σε καλο δρομο γιατι δε θελω να κακομαθει. βεβαια το "κακομαθημα" ειναι υποκειμενικο για καθε γονεα αλλα στα στοιχειωδη μιυ αρεσει η πειθαρχια με ελαστικοτητα!

τι σου αρεσει να κανεις οταν ξεκιναει η μερα σου(ανεξαρτητα απο το παιδι);

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

δεν κουρευομαι συχνα αλλα κανω μεγαλες αλλαγες. δηλ οταν θα πω κουρευομαι θα κουρευτω πολυ. τωρα τα μαλλια μου ειναι μεχρι το υψος του στηθους κ παντα φυσικο χρωμα(αν κ σε λιγα χρονια πα πεσει βαφη) κ ισια.

θα ακολουθουσες το παραδειγμα των γονεων σου στη διαπαιδαγωγηση των παιδιων σου η οχι;;

Προσπαθώ να ακολουθήσω το παράδειγμα της μητέρας μου, που τη θαυμάζω απεριόριστα! Ζούσε ένα μαρτύριο δίπλα στον πατέρα μου και δεν λύγισε ποτέ. Βράχος! Θυσίασε τον εαυτό της για να μας μεγαλώσει σωστά και θα ήθελα κι εγώ το παιδί μου, όταν θα μεγαλώσει, να είναι περήφανο για τους γονείς του.

Έχεις καλές σχέσεις με τα αδέλφια σου;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...