Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

οχι ιδιαιτερα για δυο λογους... πρωτον δεν ημουν ποτε κ ιδιαιτερα πολυεξοδη(ρουχα καλλυντικα περιποιηση γενικως) κ δευτερον τωρα με το παιδι που ειμαι κ μονη μου εχω κλειστει τοσο πολυ που ουτε για ενα καφε η ποτο δεν χαλαω αν κ αυτο θα το ηθελα πολυυυυυυ!!

ποσο συχνα κανετε "αγκαλιτσες" με τον/την καλο/η σας;;;; ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι για δυο λογους... πρωτον δεν ημουν ποτε κ ιδιαιτερα πολυεξοδη(ρουχα καλλυντικα περιποιηση γενικως) κ δευτερον τωρα με το παιδι που ειμαι κ μονη μου εχω κλειστει τοσο πολυ που ουτε για ενα καφε η ποτο δεν χαλαω αν κ αυτο θα το ηθελα πολυυυυυυ!!

ποσο συχνα κανετε "αγκαλιτσες" με τον/την καλο/η σας;;;; ;)

επειδη μαλλον η ερωτηση μου(στο μυαλο μου ειχα τα ζευγαρια που ξαφνικα αποκτουν παιδι η παιδια, ποσο επηρεαζει τις ερωτικες σχεσεις) δεν αρεσε απαναω εγω...

σπανιες λογω επαγγελματος αλλα οταν ειναι εδω συχνες.

Ποιο ειναι το αγαπημενο σου λουλουδι;;

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

δεν αλλαξε πολυ αλλα σιγουρα δεν ηταν οπως πριν. εχουν μεινει πολλα στην κοιλια κ στα πιασιματα!! δυστυχωςςςςςς!!!!

θα ηθελες να κανεις πολλα παιδια αν ειχες ανεση;

Αχ ναι:D!Μόνο που δυστηχώς πριν δυό μέρες έκλεισαν τα 36 και δεν το βλέπω ούτε καν για δεύτερο πια...:(...

Αν μπορούσες τι θα άλλαζες στην ζωή σου και τι στη ζωή των γύρω σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...