Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

στολίζουμε συνήθως το πρώτο σκ του Δεκεμβρίου και τα κρατάμε μέχρι των Φώτων.

Επιλέγεις να μείνεις στην Ελλάδα της κρίσης ή να φύγεις στο εξωτερικό και γιατί?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Δεν ζηλεύω τις φίλες μου! Χαίρομαι με τις χαρές τους!!!!

Στόλισες το σπίτι για τα Χριστούγεννα; Αν όχι, θα το στολίσεις για φέτος;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Δεν έχω προλάβει ακόμη αλλά μάλλον θα το κάνω το Σκ.Θα στολίσω γενικά το σπίτι κ όχι δέντρο:( γιατί η μικρή μου είναι 13 μηνών και το πιο πιθανό είναι να την βρω κρεμασμένη από το δέντρο:tongue:

έχεις κάποιο αγαπημένο στολίδι και ποιο είναι αυτό?;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Mεταφράστρια στο Βρετανικό Συμβούλιο... δεν το τελείωσα.

Ελληνικό Πολιτισμό στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο... δεν το τελείωσα.

Θα ήθελα να είχα σπουδάσει νοσηλεύτρια και να είχα φύγει αποστολές στην Αφρική... και τώρα να ασχολιόμουν με την Παρηγορητική Φροντίδα... το μετανιώνω κάθε μέρα που δεν το έκανα.

Εσύ ασχολείσαι επαγγελματικά με το ταλέντο σου, ή έχεις, όπως κι εγώ, πόθους επαγγελματικούς που δεν εκπληρώθηκαν ποτέ?

μονο μαμα πλεον.σπουδασα χορο κ θεατρο αλλα απο τα δυο η μεγαλη μου αγαπη ειναι ο χορος που δεν ολοκληρωσα τις σπουδες κ πλεον ουτε σαν χομπι δεν μπορω να το κανω.

εχεις ευχαριστες αναμνησεις απο παλιες σχεσεις σου η μονο οι δυσαρεστες μενουν?

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...