Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα έψαχνα τα πάντα στο διαδίκτυο για να ενημερωθώ σχετικά και θα συμπαραστεκόμουν στο άτομο που υποφέρει όσο μπορούσα.

χρησιμοποιείς λεωφορεία, τρένα, τραμ ή προτιμάς το αυτοκίνητο;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Σαφώς,σε δύσκολες καταστασεις σκεφτόμαστε διπλά και τρίδιπλα!

Σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στον Δήμο που κατοικείς,παίρνεις πρωτοβουλία να πεις την γνώμη σου στους αρμόδιους?

1066964t550bl3o0t.gif328052gqbj0xn03d.gif

Διαφημίσεις

ναι το έχω κάνει και.. μεταξύ μας... ήταν πολύ πιο εύκολο από τις πολύ σκληρές αλήθειες που έχει τύχει να πω. Μακάρι να έχω την πολυτέλεια τέτοιων μικρών ψεμμάτων....

Τι είναι αυτό στην εμφανισή σου που σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα και "ασφαλής"? (π.χ. φαρδιά ρούχα, μακριά μαλλιά, κτλ)

Για εναν ανεξηγητο λογο τα φουλαρια το χειμωνα και τα μεγαλα κολιε το καλοκαιρι, ισως γιατι εχω μεγαλο στηθος και θελω να το κρυβω, ειλικρινα νιωθω μεγαλη ανασφαλεια αν δεν φορεσω το αντιστοιχο της εποχης αξεσουαρ, τι να πω;

ποια ηταν η ΠΡΩΤΗ σκεψη που εκανες, οταν εμαθες πως εισαι εγκυος;

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...