Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Το πρώτο βήμα έγινε!!! Μπράβο σου πολύ χάρηκα!!! Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα!!! Έφυγες για χοριακη!!!!!🎉

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με λίγους μήνες προσπάθεια

η γέννα (για όσες γέννησαν) ήταν εύκολη, έγινε καισαρική ή φυσιολογικη; Για όσες θα γεννήσουν τι προτιμούν και γιατί;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

Δόξα το Θεό, θα έχουμε και από τους δικούς μου και από τους δικούς της γονείς. Νιώθω ανακούφιση γιαυτό καθώς θα λείπουμε μερικά απογεύματα.

Θα χρησιμοποιούσες μεταχειρισμένα είδη (ρούχα, έπιπλα κ.λπ.) από γνωστούς, φίλους ή ξένους για το πρώτο σου παιδί;

Σωκράτης

Ναι έχω χρησιμοποιήσει στο πρώτο μου παιδί και ρούχα και αντικείμενα από συγγενείς και φίλους. Δεν αγόρασα και τίποτα εκτός από πραγματάκια για την φροντίδα του την καθημερινή. Αντίστοιχα έδω δώσει κι εγώ πολλά στους επόμενους!

Τι διαβάζεις καθημερινά ονλινε?

Αν θυμάμαι καλά, ήταν γύρω στη 17η-18η εβδομάδα. Αχ πόσο πεθύμησα να ξανανιώσω αυτό το συναίσθημα!

Αγοράζεις πράγματα μέσω ίντερνετ; Αν ναι, τι;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

χμμ, εαν βρω 10 λεπτάκι τη μέρα για ένα γρήγορο μπανάκι, ευχαριστημένη είμαι....

Για παραπάνω ούτε λόγος αυτή την εποχή....

Τι επιλέγεις να κάνεις στο "δικό" σου προσωπικό χρόνο όταν υπάρχει?

Αν είναι ανοιχτό το γυμναστήριο θα πάω..αν όχι... βάζω ένα ποτήρι κρασί κάθομαι στο μπαλκόνι και απολαμβάνω την θέα της θάλασσας.

Κάνεις ακόμα παρέα με παιδιά απο το σχολείο?????

SQG4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...