Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Το πρώτο βήμα έγινε!!! Μπράβο σου πολύ χάρηκα!!! Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα!!! Έφυγες για χοριακη!!!!!🎉

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

προχτες στην αδερφη μου

νιωθεις ικανοποιημενη με οσα εχεις ζησει?

νιωθω ικανοποιημενη απο τις επιλογες που εκανα, αλλα θελω να ζησω κι αλλα πραγματα ακομα.

Εχεις καποια χαρακτηριστικη συνηθεια μεσα στη μερα σου?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν και ειμαι μιση ελληνιδα, δεν θα ηθελα ποτε να φυγω απο την ελλαδα μονιμα.. με τρομαζει η ιδεα :( αλλα για ταξιδι θα μου αρεσε να παω στην γαλλια και κατα προτιμηση χειμωνα..

αν υπηρχε στ' αληθεια η δυνατοτητα να σβησεις κατι για παντα απο τη μνημη σου θα το εκανες?

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

αν και ειμαι μιση ελληνιδα, δεν θα ηθελα ποτε να φυγω απο την ελλαδα μονιμα.. με τρομαζει η ιδεα :( αλλα για ταξιδι θα μου αρεσε να παω στην γαλλια και κατα προτιμηση χειμωνα..

αν υπηρχε στ' αληθεια η δυνατοτητα να σβησεις κατι για παντα απο τη μνημη σου θα το εκανες?

ΝΑΙ!!!

ποία είναι η αγαπημένη σου ταινία?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Η ταινία Ostrov (Το Νησί) (Russia, 2006). Συγκλονιστική ταινία για κάποιον που ασχολείται λίγο με θρησκευτικά/πνευματικά θέματα.

Πιστεύεις ότι η Ελλάδα θα βρει κάποια στιγμή τα πόδια της και θα αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την κρίση; Ή θα παραμείνει πάντα στα δύσκολα...

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Δεν ξέρω... μετά τα τελευταία που άκουσα έχω απογητευτεί....

Θα μπορούσες να δουλεύεις έτσι όπως οι τροικανοί θέλουν??αντί για 40 ώρες 78 ώρες την εβδομάδα???(και φυσικά χωρίς να πληρώνεσαι για 78 αλλά θα πληρώνεσαι 40 * 40 ώρες μετά μειώσεων όχι πριν μειώσεων)

SQG4p2.png

δουλεύω ήδη πανω απο 60-70 ωρες (αλλά αμοίβομαι και για τόσες).

Η ερώτηση, είναι, δουλειά 70 ωρες, με αναλογη αμοιβη, ή το πολύ 35-40, με αναλογη αμοιβη και ελευθερο χρόνο?

Σίγουρα μέχρι και 40 ώρες με ανάλογη αμοιβή και ελεύθερο χρόνο.

Σου έτυχε ποτέ στον επαγγελματικό σου χώρο να μην υπάρχει καλή "χημεία" με τους συναδέλφους σου?

Διαφημίσεις

Να προσευχηθώ, να ξεκουραστώ, να κοιμηθώ...

Σήμερα το πρωί μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να πάρω άδεια από τη δουλειά χωρίς να το πω καν στον άντρα μου και να πάω να κάνω μία βόλτα στην πόλη μόνη μου! Να περπατήσω, να πιω τον καφέ μου με την ησυχία μου, να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ... Μια μέρα ίσως το κάνω.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι για τον εαυτό σου και τι ήταν αυτό;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Προχθές καταπολέμησα τη νύστα, έκανα μπανάκι, έβαλα ποτάκι και χαλάααρωσα. Δεν κράτησε πολύ, αλλά το χρειαζόμουνα..

Ποια παραχώρηση κάνεις για να είναι ο / η σύντροφός σου χαρούμενος / η?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...