Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Το πρώτο βήμα έγινε!!! Μπράβο σου πολύ χάρηκα!!! Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα!!! Έφυγες για χοριακη!!!!!🎉

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελευταία φοράω για γούρι κοσμήματα που ανήκαν στη μαμά μου, ή που μου είχε κάνει δώρο.

Μπήκες ποτέ στον πειρασμό να ενδώσεις στο φλερτ κάποιου, όντας σε άλλη σχέση/γάμο?

Διαφημίσεις

Μμμμμ, δύσκολη ερώτηση! Δεν έχω πει κάτι συνταρακτικά μεγάλο, μάλλον πολλά μικρά καθημερινά ψεματάκια.... Για πολλά χρόνια όμως κρατούσα εντελώς δικιά μου μία κατάσταση για την οποία με ρωτούσαν και απαντούσα περί ανέμων και υδάτων....

Μεταφέρεις άσχημα νέα ή το αφήνεις για άλλον?

Άν είναι δική μου ευθύνη να τα μεταφέρω, το κάνω.

Θεωρείς ότι συμβάλλεις σημαντικά ώστε να κρατάς τη σχέση/τον γάμο σου ζωντανή/ό;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Κατά περιόδους ναι, τρώω κάτι φλασιές. Τελευταία θα μπορούσα και καλύτερα.

Ντύνεσαι καλά/βάφεσαι όταν βγαίνεις έξω/πηγαίνεις για δουλειά? Ή δεν σε πειράζει να είσαι πιο ατημέλητη?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...