Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nα πίνω ένα ποτάκι και να χαζολογάω στο διαδίκτυο, ή να διαβάζω ένα βιβλίο και ταυτόχρονα να ακούω ραδιόφωνο (αυτό το έκανα μανιωδώς παλιά).

Σου αρέσει να έρχονται φίλοι απροειδοποίητα στο σπίτι, ή προτιμάς συνεννόηση και τηλέφωνο πρώτα?

Να ρωτάνε ένα ζευγάρι που δεν έχει ακόμα παιδια:"εσείς καλέ πότε θα κάνετε παιδι??Αντε άντε, τι περιμενετε??"

Τι θα ήθελες να πεις σε καποιον που σε ζηλεύει για το οτιδήποτε και το δείχνει??(επαναφερω ερώτησή μου που χάθηκε...)

"το χώμα ζηλεύεις;"

αν έβρισκες ένα φίδι στην αυλή σου πώς θα αντιδρούσες; θα έτρεχες να κλειδωθείς στο σπίτι ή θα προσπαθούσες να το σκοτώσεις;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

Δεν είναι θέμα φύλου, είναι στον άνθρωπο, είναι θέμα χαρακτήρα.

είσαι λαίμαργος/η; δηλαδή δεν τρως μόνο όσο χρειάζεσαι αλλά ξεπερνάς το όριο;

Δυστυχώς δεν προσπαθώ, πρέπει όμως να κάνω επιτέλους την αρχή!

Μικρή/ός ονειρευόσουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, λίγα ή καθόλου;

Διαφημίσεις

Από τη σκοπιά των γονιών, πιστεύω ότι είναι καλό τα παιδιά τους να έχουν 3 χρόνια διαφορά, γιατί δεν θα δυσκολευτούν υπερβολικά στο μεγάλωμά τους. Για τα ίδια τα αδέλφια όμως είναι καλά να έχουν 1μιση-2 χρόνια διαφορά, γιατί θα μεγαλώνουν μαζί, θα παίζουν παρέα, θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα...

Τι είδους παπούτσια κυριαρχούν στη ντουλάπα σου;

αθλητικά πάνω από 7 ζευγάρια...και τα φοράω όλα κάθε μέρα και άλλο μου το είπε ένας γιατρός αυτό

περπατάς και πόσο ? έχεις παραπάνω βάρος ? σε ενοχλεί?

Όπως και να έχει χαμογέλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...