Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

ναι, μου αρέσει πολύ (εκπαιδευτικός), γιατί είναι ανεξάντλητη και πάντα με κάνει να ψάχνω το καλύτερο για τα μαθητάκια μου!!

Τι θα ήθελες να πεις σε κάποιον που σε ζηλεύει για το οτιδήποτε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στη Μαγιόρκα. Δεν ήταν άσχημα αλλά ήταν απλά ένα μεσογειακό νησί όπως τα δικά μας. Θα προτιμούσα να είχα επιλέξει ένα διαφορετικό πολιτισμό μιας και έκανα τα βήμα να παω σε άλλη χώρα να έβλεπα μια διαφορετική κουλτούρα.

Έχεις σκεφτεί - φανταστεί ποτέ οτι διώχνεις/βρίζεις/δέρνεις ή έστω βάζεις στη θέση της, την πεθερά-ο ή κουνιάδα-ο σου?

bV53p3.png

Διαφημίσεις

ο αντρας μου ειναι μοναχοπαιδι οποτε σωθηκα απο κουνιαδα;) και η πεθερα μου εχει μονο εμας απο οικογενεια και ειναι τετοιος ο χαρακτηρας της που γινεται χαλι να την πατησεις.....ζει μονο για μας.... και τα μωρα φυσικα!

πλησιαζει καθολου η ζωη σου σημερα με αυτο που ονειρευοσουν να ζησεις?

Ποτέ δεν θα κάνω κακό σε ζώα, αλλά δεν ασχολούμαι περισσότερο, δηλαδή να έχω κάποιο κατοικίδιο. Τα αγαπώ από μακριά.

πιστεύεις στο μάτιασμα;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

όχι, το θεωρώ τόσο υπαρκτό, όσο υπαρκτή θεωρώ οποιαδήποτε μορφή μαγείας.

Το καλύτερο ξεμάτιασμα, ειναι το...Ponstan!!

Ποια ειναι η ομορφότερη πόλη που έχεις επισκεφθεί?

Διαφημίσεις

Βιέννη απίστευτα καθαρή πόλη οι δρόμοι θαρρείς και ήτανε ψεύτικοι!Όλα ήτανε ωραία σε αυτήν την πόλη!!!

Έχεις γνωρίσει την φιλία την πραγματική και ανιδιοτελής?

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Δεν θα δούλευα, με την έννοια ότι δεν θα ήθελα να έχω κάποια δουλειά που να πληρώνομαι για να ζήσω. Θα ήθελα να δουλεύω για την οικογένειά μου, για το σπίτι μου, για όσους αγαπώ, δηλαδή να δημιουργώ και να προσφέρω.

φθινόπωρο ή άνοιξη;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Να κάνουν κάτι που αγαπούν ή να αγαπήσουν αυτό που θα κάνουν γιατί η δουλειά είναι μεγάλο τμήμα της ημέρας και εάν δεν περνάμε καλά σε αυτή καταστρέφεται ολόκληρη η μέρα και μεταφέρεται η κακή διάθεση στο σπίτι....

Πώς εκτονώνεις τη δημιουργικότητα σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...