Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μανικιούρ, πεντικιουρ, σπα, οτιδήποτε θα μου έδινε λίγο χαλαρό χρόνο να αδειάσει το μυαλό μου.... (εντάξει και εισιτήρια για ένα weekend σε ευρωπαϊκό προορισμό μετά)

Tzim επανλαμβάνω τη δική σου ερώτηση που μου άρεσε και δεν απαντήθηκε:

Τι σημαίνει η λέξη εξάρτηση για σένα?

Εξάρτηση σημαίνει την αδυναμία ενός ανθρώπου να λειτουργήσει επαρκώς στην καθημερινότητά του, αν δεν ικανοποιήσει πρώτα κάποια πάθη του.

οk! Edit! Δυστυχώς εξαρτώμαι από τα χάπια του θυροειδή μου! :P

Έχεις ταξιδέψει εκτός Ελλάδας, και αν ναι πού (αν όχι, πού θα ήθελες).

(Υποθέτω η ερώτηση αναφερόταν ουσιαστικά στο "ποια είναι η εξάρτησή σου" ή τουλάχιστον εγώ έτσι την εξέλαβα και τη μετέφερα! Οπότε μένει να μας την μαρτυρήσεις κι εσύ τη δική σου!)

Έχω ταξιδέψει σε πολλούς προορισμούς στην Ευρώπη και ολίγον από Αμερική. Οπωσδήποτε θέλω να κάνω ένα ταξίδι Αφρική (που μετά παιδιών τη φοβάμαι λίγο....), ένα Ιορδανία - Συρία (αδύνατον για την ώρα), ένα Ιαπωνία και από τα κοντινά Κροατία και στα βουνά της Ρουμανίας (που μου ξέφυγαν μέχρι σήμερα...)

Edit: βρε παιδιά έκλεισα γρήγορα λόγω δουλειάς και δεν έγραψα ερώτηση! Λοιπόν:

Ποιο ακριβό δώρο θα ήθελες να κάνεις στον άντρα σου και δεν μπορείς σε αυτή τη φάση?

Πολλές φορές στον γραπτό λόγο δεν τα καταφέρνω δεν αποτυπώνω σωστά της σκέψεις μου...

για μένα εξάρτηση είναι και το καλό που μπορώ να κάνω χωρίς να σε ξέρω ούτε να σε μάθω ακόμα και ούτε να μιλήσω μαζί σου αφού καταλάβω ότι μπορώ αν δεν το κάνω θα σκάσω κυριολεχτώ σε αυτό ναι

Εξάρτηση για μένα είναι οτι μπλέκουμε σε ότι άδικο δω μπροστά μου ναι χρόνια τώρα ..Και δεν μιλώ για εξάρτηση από ότι άλλο εγώ ...Έχασα τον σκύλο μου από γεράματα περάσαν μήνες τον βλέπω μπροστά μου... 5 χρόνια και λίγο παραπάνω κάθε βράδυ ξενυχτούσαμε όλοι μας έλεγαν όμως δεν τον κάναμε ευθανασία γιατί η ζωή του εξαρτώταν από την στοργή και την αγάπη την δική μας ...

Άλλη εξάρτηση αυτή εε?

εξάρτηση είναι που σου λείπει κάτι και δεν είσαι καλά ...Πολλές ερμηνείες για μένα έχει η λέξη εξάρτηση ....Δημήτρης το ονομα μου ναι ...

Διαφημίσεις

Θα πιστέψεις δεν έχει κάτι που να μην το αντέχω απλά με ενοχλεί που καπνίζει και εγώ δεν το εχω βάλει στα χείλη ακόμα......

έχεις υπομονή με τους άλλους όλους και αν όχι με ποιους ?

Όχι, η μαμά μου, ορισμένοι συνάδελφοι, αγενείς στο δρόμο, αδιάκριτοι γείτονες εξαντλούν τα αποθέματα υπομονής μου....

Έχεις αποδεχτεί τη φθορά του χρόνου στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά σου? (αλλάζουμε μεγαλώνοντας....)

Όχι, η μαμά μου, ορισμένοι συνάδελφοι, αγενείς στο δρόμο, αδιάκριτοι γείτονες εξαντλούν τα αποθέματα υπομονής μου....

Έχεις αποδεχτεί τη φθορά του χρόνου στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά σου? (αλλάζουμε μεγαλώνοντας....)

Όχι μέχρι τώρα, ίσως επειδή ειμΑι 28 χρόνων και δεν έχω δει καμία διάφορα στο σώμα μου, ακόμα και πριν 3 μήνες που γεννησα, ειμΑι στα ίδια κιλά πριν μείνω έγκυος!!

Τι θα ήθελες παρα πολυ αυτή τη στιγμη;;

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...