Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η στιγμή του χορού μας στο κέντρο!

Τί θα ήθελες ν'αλλάξεις απο τη δική σου γαμήλια τελετή?

τπτ ηταν ολα υπεροχα!(μονο το μακιγιαζ μου χαλασε στο 1 ματι λογω αλλεργιας:( αλλα ευτυχως δεν φαινεται στις φωτος:rolleyes:)

που πηγατε γαμηλιο και γιατι?(το γιατι παει και στο γιατι δεν πηγατε, αν δεν πηγατε)

UzVGp2.png

Δεν πηγαμε!Αν και μου εχει ταξει να με παει Ιταλια!

Ποιο ηταν το πιο χαλια μερος διακοπων?Αυτο που λεμε πολυς λογος για το τιποτα...

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

θα πηγαιναμε πραγα-βιεννη, αλλα μας προλαβε το μωρακι μας και ετσι ακυρωθηκε για του χρονου

οι πιο ομορφες σου διακοπες σε τι ηλικια ηταν και που?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Δεν πηγαμε!Αν και μου εχει ταξει να με παει Ιταλια!

Ποιο ηταν το πιο χαλια μερος διακοπων?Αυτο που λεμε πολυς λογος για το τιποτα...

το ρεθυμνο δεν μου αρεσε

το αγαπημενο σου χρωμα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

(και οι 2 απαντησεις σας ηταν αυτο που ηθελα κι αυτο που πηγαμε! απιστευτο!!ηθελα ιταλια πηγαμε βιεννη)

αγαπημενο μου χρωμα ΡΟΖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα μου αρεσει τρελα και το τιρκουαζ

ποιο χρωμα δεν σου αρεσει καθολου!

UzVGp2.png

Nα καταξιωθώ σε κάποια δουλειά που να μου αρέσει. Όχι καριέρες και μεγαλεπήβολα πράγματα, απλά μια στοιχειώδη σταθερότητα και καλές συνθήκες. Δυστυχώς δεν...

Παίζεις τυχερά παιχνίδια ή τζόκερ/λόττο κλπ, κι αν ναι, πόσα χρήματα κάθε εβδομάδα?

Όχι, αλλά όλο λέω ότι θέλω να αρχίσω, για να έχω και την ελπίδα να κερδίσω. Όταν καταφέρω να το κάνω αυτό (να αρχίσω να παίζω) θα παίζω μέχρι 2 ευρώ την εβδομάδα.

Τι σου χαλάει τη μέρα?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...