Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τον γατο μου!

οσοι μου λενε δεν μπορεις να εχεις γατα και παιδι με εκνεβριζει αφανταστα!

ποιον συγγενη του αντρα σου δεν αντεχεις ?(αν εισαι αντρας της γυναικας σου)

UzVGp2.png

Κανω υπομονη για να τα παω καλα με ολους!Αλλα γενικα,ειναι περιεργο σοι!!

Ποιον αγαπας περισσοτερο?Τον αντρα σου ή το παιδι σου?Και γιατι??

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Άλλη αγάπη νοιώθω για το παιδί μου κι άλλη για τον άντρα μου.Σε καμμία περίπτωση δεν αγαπάω κάποιον περισσότερο.Είναι το σπλάχνο μου από την μία και ο άνθρωπος μου,το στήριγμα μου σε όλα από την άλλη.

Πιστεύεις σε μία σχέση μετά από απιστία του ενός εκ των δύο??

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

ειναι πολλα μικρα, καθημερινα που στο συνολο υποδηλωνουν αγαπη. το τελευταιο ηταν προχθες

που ενω του εγραψα σε μυνημα πολυ πολυ σκληρα λογια.. μου απαντησε ηρεμησε,εχεις ξεφυγει, αλλα σ'αγαπαω κ μου λειπεις.

τι σε ηρεμει μετα απο μια δυσκολη μερα?

Εχω μια κουβερτα απο μωρο.Ειναι σχεδον κουρελι.Αν την ξυνω,ειμαι ευτηχισμενη και ηρεμη!Με την κουβερτα κοιμαμαι,με την κουβερτα βλεπω τν,με την κουβερτα διαβαζω...αλλιως δεν μπορω!!!

Αγορι ή κοριτσι και γιατι??

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Άργησα με την απάντηση οπότε το αλλάζω και πάω παρακάτω

Και τα δύο!!Ήθελα πολύ δυδιμα ένα αγόρι και ένα κορίτσι.Αλλά πολύ χάρηκα όταν έμαθα ότι θα έχω κορίτσι γιατί πιστεύω ότι θα έχουμε μια πιο δεμένη σχέση σαν μάνα κ κόρη ενώ αν ήταν αγόρι θα ήταν αλλιώς

Ποια είναι η πιο ωραία στιγμή μέσα στην καθημερινότητα σου??

h0i7p3.png

Τις φορές που μ'αγκαλιάζει η κόρη μου!

Τί θα άλλαζες στη διαρρύθμιση του σπιτιού σου?

θα αλλαζα το σπιτι μου(ειμαστε σε ενοικιο) θα εχτιζα δικο μου

αγαπας τα κατοικιδια?αν οχι γιατι?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Οχι....ειδικα αν εχουν τριχες και λερωνουν το σπιτι.Αλλα γενικα τα αγαπω τα ζωα.Οχι μεσα στο σπιτι ομως.Εχω ενα ενυδρειο και το προσεχω σαν τα ματια μου.Οταν εμεινε εγκυος το ψαρακι μου,τρελαθηκα απο χαρα!!!!

Τι θα ηθελες να σου πουν αυριο το πρωι?

jN12p3.png

Οχι..Καθολου!Απο τοτε που γνωρισα τον αντρα μου και μετα ουτε ιχνος!Μονο σε γαμους και βαφτισεις!

Πριν ουτε στο περιπτερο δεν εβγαινα με μισο τονο μεικ απ!

Τι δεν θα ηθελες να ακουσεις αυριο???

jN12p3.png

Οχι..Καθολου!Απο τοτε που γνωρισα τον αντρα μου και μετα ουτε ιχνος!Μονο σε γαμους και βαφτισεις!

Πριν ουτε στο περιπτερο δεν εβγαινα με μισο τονο μεικ απ!

Τι δεν θα ηθελες να ακουσεις αυριο???

επειδη εχω ραντεβου με το γιατρο αυριο, δεν θα ηθελα να ακουσω το φυλο του παιδιου! Ειπαμε, ετοιμαζουμε αμερικανια και αν δει κατι πρεπει απλα να το γραψει σε ενα χαρτακι.

Εχεις καποια φοβια;

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

επειδη εχω ραντεβου με το γιατρο αυριο, δεν θα ηθελα να ακουσω το φυλο του παιδιου! Ειπαμε, ετοιμαζουμε αμερικανια και αν δει κατι πρεπει απλα να το γραψει σε ενα χαρτακι.

Εχεις καποια φοβια;

Καποια;ΠΟΛΛΕΣ ...ζουζουνοφοβια...φοβαμαι το σκοταδι...τη μοναξια...τις αποβολες...το θανατο..και γενικοτερα ειμαι ΧΕΣΤΡΟΥ:tongue:

εχει κακες συνηθεις το ταιρι σου;

Yvqjp3.png4s09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...