Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Μαλλον εχασε περισσοτερο,με ζευγαρια που δεν ειχαν παιδια,αλλα η κολλητη μου ειναι σταθερη απο το νηπιαγωγειο!Ετσι κι αλλιως δεν ειχα ποτε τις μεγαλες παρεες,το πολυ 2 φιλες!

Εχεις 1 κολλητη-ο ή εισαστε μεγαλη παρεα?

σχεδον καμια καλλητη (ξερω ::shock: ) η μονη κολλητη μου νομιζω πλεον ειναι η αδερφη μου

σε εχει προδωσει φιλη? αν ναι πως?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σχεδον καμια καλλητη (ξερω ::shock: ) η μονη κολλητη μου νομιζω πλεον ειναι η αδερφη μου

σε εχει προδωσει φιλη? αν ναι πως?

Ναι...με την αδιαφορεια της..Οι σχεσεις γενικοτερα ειναι ενα ειδος "συναλλαγης'

Κατι παιρνεις κατι δινεις...Οταν ειναι μονοπλευρη αυτη η συναλλαγη παυει να ισχυει...

Εμπιστευεσαι τον φιλο-η σου..του-της τα λες ολα;

Yvqjp3.png4s09p3.png

Ενας λογος υπαρξης!

Εχεις σιχαθει να φας σε καποιο τραπεζι γιατι ειδες κατι που δεν σου αρεσε?Αν ναι,πες μας τι ......

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Nαι,φιλόζωη και πολύ αγαπημένη φίλη, χωρίς επαρκή αίσθηση της καθαριότητας, μας έκανε το τραπέζι, με τις γάτες να μπαινοβγαίνουν και να κάθονται π α ν τ ο ύ. Συν ότι είχε χαλάσει η βρύση του νεροχύτη και έπλυνε τα σαλατικά μέσα στον νιπτήρα του μπάνιου (!). Εκείνη τη μέρα τα είδαμε όλα, αλλά ευτυχώς τις επόμενες φορές η κατάσταση είχε βελτιωθεί.

Ποια ήταν η πιο πικρή και στενάχωρη κουβέντα που άκουσες ποτέ?

Διαφημίσεις

Μπλιαχ!!

Η πιο στεναχωρη κουβεντα?Απο την γυναικολογο μου.Αν εχεις αγχος,στο υπογραφω κιολας παιδι δεν προκειται να δεις!Μου καθησε ασχημα!

Αν κερδισεις το λοττο,τι δωρο θα μου παρεις???:)

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Μπλιαχ!!

Η πιο στεναχωρη κουβεντα?Απο την γυναικολογο μου.Αν εχεις αγχος,στο υπογραφω κιολας παιδι δεν προκειται να δεις!Μου καθησε ασχημα!

Αν κερδισεις το λοττο,τι δωρο θα μου παρεις???:)

Ενα cd με Χριστουγεννιατικα τραγουδια;)

Ποιο βιβλιο διαβασες τελευταια;

Yvqjp3.png4s09p3.png

Ενα cd με Χριστουγεννιατικα τραγουδια;)

Ποιο βιβλιο διαβασες τελευταια;

Αα......εχω πολλα!Περιμενα να μου πεις μια πισινα σε ενα υπεροχο κηπο διπλα σε ενα πανεμορφο σπιτι:P

jN12p3.png

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι!

Με τί κουράστηκες τελευταία?

Εχω καιρο να κουραστω.Μαλλον με αποσυντονιζει η ζεστη!

Τι θα ηθελες να πεις στους γονεις σου που δεν το εχεις πει?Και τι στα πεθερικα σου?

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Εχω καιρο να κουραστω.Μαλλον με αποσυντονιζει η ζεστη!

Τι θα ηθελες να πεις στους γονεις σου που δεν το εχεις πει?Και τι στα πεθερικα σου?

(χαχαχαχαχαχ καλη ερωτηση)στα πεθερικα να μην με πρηζουν! στους γονεις μου....νομιζω τα ξερουν ολα....σκεφτομαι ...σκεφτομαι... δεν θυμαμαι...αν θυμηθω κατι που δεν το ξερουν θα το γραψω

τι μουσικη ακους?

UzVGp2.png

Παραδοσιακη!!Ιδαιτερα τα Ικαριωτικα!Γενικα οτι ειναι απλο και ηρεμο!

Αν επρεπε να γεννηθεις χωρις χερια και ποδια ή χωρις οραση.Τι απο 2 θα διαλεγες?Και γιατι?

jN12p3.png

Παραδοσιακη!!Ιδαιτερα τα Ικαριωτικα!Γενικα οτι ειναι απλο και ηρεμο!

Αν επρεπε να γεννηθεις χωρις χερια και ποδια ή χωρις οραση.Τι απο 2 θα διαλεγες?Και γιατι?

χωρίς χέρια και πόδια θα έβλεπα τη ζωή αλλά δε θα μπορούσα να τη ζήσω,

χωρίς όραση θα ζούσα αλλά δε θα απολάμβανα,

δεν θα το αξίζα να γεννηθώ έτσι οπότε δε θα διάλεγα πιο συνεπείς γονείς στις προγεννητικές εξετάσεις.

Αν σου δινόταν η ευκαιρία που θα πήγαινες διακοπές και γιατί?

-7.5 κιλά :D

Πολυ καλη η απαντηση σου,μπραβο!

Θα ηθελα σε πολλα μερη να παω αλλα θα πω το Ιραν και την Αυστραλια,

Ιραν,γιατι εχω επηρεαστει απο το βιβλιο "Ποτε χωρις την Κορη μου" και θα ηθελα να δω πως ειναι η ζωη εκει

Αυστραλια,γιατι εχω συγγενεις εκει και δεν τους εχω δει πολυ καιρο :(

Ποια ηταν/ειναι η καλυτερη στιγμη της ζωης σου???

jN12p3.png

Πολυ καλη η απαντηση σου,μπραβο!

Θα ηθελα σε πολλα μερη να παω αλλα θα πω το Ιραν και την Αυστραλια,

Ιραν,γιατι εχω επηρεαστει απο το βιβλιο "Ποτε χωρις την Κορη μου" και θα ηθελα να δω πως ειναι η ζωη εκει

Αυστραλια,γιατι εχω συγγενεις εκει και δεν τους εχω δει πολυ καιρο :(

Ποια ηταν/ειναι η καλυτερη στιγμη της ζωης σου???

όταν σήκωσε τα φρύδια από ικανοποίηση που κατάφερε να αρμέξει το στήθος και πλημμύρισε το στόμα του με γάλα. Δε θα το ξεχάσω ποτέ!

Τί ακριβώς σκέφτηκες μόλις έμαθες ότι είσαι έγγυος?

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...