Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Νέα Υόρκη για λίγη ένταση, στη Γαλική εξοχή για χαλάρωση, στη νότια Ισπανία για συχνές αποδράσεις, ....

Τι δεν κάνεις καλά και θα ήθελες να βελτιωθείς σε αυτό?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχω παιδακια (ακομα) αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα εχω πολυ βοηθεια.Και απο την πλευρα της μαμας μου και απο την πλευρα της πεθερας μου και απο τα αδερφια μου χωρις να την ζητησω καν!!.Οποτε ειμαι καλυμμενη!Το μωρο μου λειπει :)

Εχεις ποτε "σιχαθει" ανθρωπο?Γιατι?

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

Θα ήθελα για λίγο να ζήσω στο Παρίσι, στη Νέα Ορλεάνη και σε ένα χωριό στο Μαλάουι, την αγαπημένη μου χώρα της Αφρικής, κοντά στη λίμνη.

Σε ποια εποχή της Ιστορίας θα ήθελες να είχες ζήσει?

Θα ήθελα για λίγο να ζήσω στο Παρίσι, στη Νέα Ορλεάνη και σε ένα χωριό στο Μαλάουι, την αγαπημένη μου χώρα της Αφρικής, κοντά στη λίμνη.

Σε ποια εποχή της Ιστορίας θα ήθελες να είχες ζήσει?

Σε ποια ερωτηση απαντησες....??!Στην δικη μου επρεπε!!

Αν εχεις σιχαθει ποτε ανθρωπο και γιατι??

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

Τί πρωτοπροσέχεις εξωτερικά σ'έναν άντρα?

Tα χέρια του

Σε ποια ερωτηση απαντησες....??!Στην δικη μου επρεπε!!

Αν εχεις σιχαθει ποτε ανθρωπο και γιατι??

Ναι, γιατί σήκωσε χέρι (ασυγχώρητο)

σου εχει πει τι προσεξε σε εσενα πρωτη φορα?

Την πρώτη πρώτη στιγμή δεν του άρεσα κιόλας!

Είχες κάποιο "είδωλο" στην εφηβεία (τραγουδιστή/ηθοποιό) και ποιον?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...