Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Με επηρέασε, όχι από την αρχή, αλλά όσο περνάει ο καιρός "τη νιώθω"

Σε κοινωνικό, οικογενειακό, προσωπικό επίπεδο. Μειώσαμε έξοδα διασκέδασης, έξοδα ένδυσης, supermarket, έπεσε η διάθεση, υπάρχει άγχος για το μέλλον ιδιαίτερα έντονο, πάει ντόμινο... όλα επηρεάζονται......

Οπότε, σε συνέχεια, ας ρωτήσω: τι σε ενοχλεί περισσότερο στο πλαίσιο της κρίσης που όλοι βιώνουμε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η ανικανότητα των ειδικών να βοηθήσουν, η αδιαφορία των υπευθύνων όταν βλέπουν τον κόσμο να υποφέρει, η αμετανοησία του κόσμου...

πού θα πάτε φέτος διακοπές;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

φετος εαν μπορεσουμε θα παμε για μια εβδομαδα στο τροχοσπιτο μας στο τριτο ποδι της Χαλκιδικης μας κοντα στην Ιερισσο,ολοι μαζι οικογενειακως με τα 3 μας παιδακια,το περιμενουμε πως και πως επειδη περναμε γενικως ποολυ δυσκολα οικονομικα οπως ολοι αλλωστε.

Διακοπες σε ενοικιαζομενο δωματιο ή σε σκηνη/τροχοσπιτο;:D

Θα προτιμούσα το δωμάτιο, νιώθω ανασφάλεια σε σκηνή ή σε τροχόσπιτο.

ποιες ήταν μέχρι στιγμής οι πιο όμορφες διασκεδαστικές και χαλαρές διακοπές που έχεις κάνει?

SQG4p2.png

Διαφημίσεις

Nαι, αν βρισκόταν δουλειά και αν δεν είχαμε ανθρώπους που μας χρειάζονται εδώ (τον γιο του, τον μπαμπά μου).

Αν κέρδιζες κάποιο μεγάλο ποσό, θα έκανες κάποια φιλανθρωπία, και ποια?

Με προβλημάτισες... έχω δει πως γίνεται η διαχείριση σε κάποια ιδρύματα και είναι τρομακτικό.... Προσπαθώ να είμαι "φιλάνθρωπη" σε καθημερινό επίπεδο, καμία φορά παρασύρομαι από την καθημερινότητα και γίνομαι σκληρή και αδιάφορη.

Με κάποιο τρόπο θα βοηθούσα παιδιά ή τυφλούς, δεν ξέρω όμως πως.

Ποια είναι η χειρότερη αλήθεια και ποιο το πιο ευχάριστο ψέμα που σου έχουν πει?

Όχι. Είμαι συγκρατημένη, ξέρω ότι όλα έρχονται και παρέρχονται, οπόταν θα υπέφερα με υπομονή... Για μένα ό,τι είναι θέμα αρχής δεν το θυσιάζω για τίποτα. Αν δηλ. το να έκανα κάτι για έναν έρωτα ερχόταν ενάντια σε κάποια αρχή μου, τότε θα έκανα πίσω. Με άλλα λόγια, δεν θα έκανα τα πάντα για έναν έρωτα.

Αν εργάζεσαι και έχεις παιδιά, θα προτιμούσες να μην δούλευες και να μένεις σπίτι με τα παιδιά; Αν είσαι σπίτι μεγαλώνοντας τα παιδιά σου, θα ήθελες να εργαζόσουν;

Εργάζομαι (πολλές ώρες) και έχω παιδιά, θα ήθελα να συνεχίσω να εργάζομαι γιατί το θεωρώ απαραίτητο, απλά λιγότερες ώρες, πχ. με ωράριο εκπαιδευτικού (πολλά ζητάω....)

Τι θα έκανες εάν είχες πολύ ελεύθερο χρόνο? πιο είναι το καταπιεσμένο σου χόμπυ? (που δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς δηλαδή)

Διαφημίσεις

Θα ήθελα να μάθαινα τη φωτογραφική τέχνη. Ενθουσιάζομαι όταν βλέπω όμορφες, πετυχημένες φωτογραφίες και θα ήθελα πολύ να μάθω. Ακόμα, αν είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, θα αφοσίωνα αρκετό και για μαγειρική, για να γίνω καλύτερη. Ειδικά στα γλυκίσματα ;)

Ποιο είναι το μέρος που θα ήθελες κάποτε να επισκεφτείς;

H Aφρική! Είναι όνειρο ζωής για μένα. Κυρίως το Μαλάουι και τους καταρράκτες Βικτώρια.

Πώς θα αντιμετώπιζες την καλύτερή σου φίλη, αν σου έλεγε ότι δεν θέλει να κάνετε παρέα οικογενειακώς, αλλά ΕΣΥ όποτε θέλεις είσαι ευπρόσδεκτη στο σπίτι της?

δεν θα έκανα παρέα μαζί της, γιατί εφόσον δεν θέλει τον άντρα μου τότε δεν θέλει και μένα..άσε που για να μου έλεγε κάτι τέτοιο σημαίνει πως μόνο καλή φίλη δεν θα ήταν.

έχεις αδέλφια??αν ναι είχαν οι γονείς σου σε κάποιο αδυναμία που να φάινονταν(η αδυναμία αυτή) ?αν όχι θα ήθελες να έχεις?

SQG4p2.png

έχω ναι, 2 αδελφούς. Νομίζω εγώ είμαι η αδυναμία της μαμάς. ο μπαμπάς αδιάφορος ακόμη και για τον ίδιό του τον εαυτό... Θα ήθελα να είχα και μία αδελφή, και μάλιστα σε κοντινή ηλικία με τη δική μου.

έχεις καλές σχέσεις με τα αδέλφια σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...