Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Βάζω πάντα τη λογική μπροστά και προσπαθώ να βρω μια μέση λύση που να ακούει και λίγο την καρδιά. Έχει τύχει όμως να ακολουθήσω μόνο τη λογική και να υποφέρω, αλλά εκ των υστέρων δικαιώθηκα. Εξαρτάται πάντα και από την κάθε περίπτωση.

Καρπούζι ή ανανάς; :P

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ναι προσπαθω οσο μπορω να ειμαι μονο θετικη

ποτε εκλαψες τελευταια φορα και γιατι?

πριν λιγα λεπτα γιατι βλεπω την μαμα μου να υποφερει...

πως βγαζεις τις ασχημες σκεψεις απο το μυαλο σου?

εγω εχω αλλα εχω χασει τον πατερα μου οταν ημουν πολυ μικρη και πριν 2 χρονια κοντεψα να χασω και την μαμα μου, ο θεος ομως ηταν εκει και μας βοηθησε

εισαι παντρεμενη και αν ναι ποσα χρονια

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ναι, 4 χρόνια και πάμε :)

Θα υιοθετούσες παιδί αν δεν μπορούσες να κάνεις δικό σου; Και αν είχες δικό σου παιδί αλλά δεν μπορούσες να κάνεις δεύτερο, δεδομένου ότι θέλεις και ένα δεύτερο παιδί;

Θα έκανα μία εξωσωματική, και αν δεν πετύχαινε δεν θα έκανα δεύτερη, αλλά θα προσπαθούσα να υιοθετήσω. Αν όμως είχα ήδη ένα παιδί δεν ξέρω, μάλλον όχι.

Πιστεύεις στα όνειρα? Είδες δηλαδή ποτέ κάποιο όνειρο που να επαληθεύτηκε σύντομα?

Διαφημίσεις

Πιστεύω ότι ένα καλό όνειρο βοηθά στην αυθυποβολή: ότι όλα είναι καλά, ότι κάτι καλό θα συμβεί... και πράγματι, όταν έχουμε καλή διάθεση και αισιοδοξία δεν μας πτοούν οι μικρές δυσκολίες και αναποδιές της ημέρας.

Τα άσχημα όνειρα τα κλειδώνω απ' έξω... δεν θα άντεχα διαφορετικά....

Τι είναι πιο ισχυρό, η φιλία ή ο έρωτας?

η φιλία, με την έννοια της διάρκειας

είναι εφικτή μία φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας;

μεγάλη σημασία έχει η κόκκινη γραμμή ναι και δεν μπορείς εδώ να το ανάλυσής αυτό εύκολα πολλά τα παραδείγματα γύρο μας θετικά και αρνητικά εε?

Ένας καλός φίλος είναι φίλος δεν έχει καμιά μα καμιά σημασία αν δεν είναι του ιδίου φύλου Η φιλία δεν είναι μπακάλικο τι έδωσα τι πήρα τη έχασα τη κέρδισα ,η μετοχή που την πουλάς μόλις ανεβεί αρκετά εε? Στο τέλος αν έχεις αγάπη μέσα σου έχεις και καλούς φίλους ...Έτσι απλά...

Ρωτάω ξέρεις να κρατάς μυστικό ?

Ξέρω. Όταν δώσω υπόσχεση να μην πω κάτι, κρατώ την υπόσχεσή μου πάντα!

Σε επηρέασε η οικονομική κρίση; Αν ναι, σε ποιους τομείς;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...