Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Πορτοκάλι Χαλκιδικής την πρωτοείδα το 1983 και μεγάλωσα τα παιδιά μου 10 καλοκαίρια σε αυτήν τώρα εχει πολύ κόσμο τότε 20 ανθρώπους είχε ...Εχει πολλές παραλίες η πατρίδα μας πάρα πολλές ...Σε ευχαριστώ για την ερώτηση γιατί εκεί με πήγες αυτόματα ..

http://www.feelgreece.com/gr/north/halkidiki/sithonia/beach/popular/portokali μπες και δες

γράψε της 3 παράλιες που σε αρέσουν ?

(και λίγο καλοκαίρι και ανεμελιά στην καρδιά μας, άντε γιατί την μαύρισαν διάφορα )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχει παρα πολλες ωραιες παραλιες η Ελλαδα λιγο δυσκολο να διαλεξεις θα πω ομως 3.το ελαφονησι στα χανια,το βουτουμι στους αντιπαξους και το πορτο κατσικι στην λευκαδα.

Θα πας φετος διακοπες?και αν ναι που?

pHk7p2.png

lazxc8j25zd0r93a.pngkk3vi7jqfg1legqo.png

αισθάνομαι πολυ όμορφα εκτος απο αυτην στα χανια ενω πήγα στην Κρητη 15 μερες δεν πηγα εκει, της άλλες της ξέρω ναι .και οι σπηλιές ενω πας απο παξους αντιπαξους εε αυτο το χρώμα τους το τουρκουάζ όνειρο εε ?

ναι θα παμε διακοπές κάπου στην Χαλκιδική για λιγες μέρες και λιγο βουνό ναι άλλες τόσες

το όνειρο σου πιο είναι το πιο μεγάλο εε?

• 1 month later...

το πιο μεγαλο μου ονειρο ειναι να κανω μια ευτυχησμενη οικογενεια και ολοι οι δικοι μου να ειναι παντα υγιειες!πολλες φορες το εχουμε δεδομενο, αλλα επειδη δεν ειναι, πιστεψτε με..μονο αυτο το ονειρο εχω

εσει αυχαριστημενη-ος απο την ζωη σου μεχρι τωρα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Aπολύτως όχι, γιατί θεωρώ ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπου θα έπρεπε να κάνω καλύτερες/πιο συνετές επιλογές. Δεν παραπονιέμαι όμως, γιατί δεν μου έλειψε κάτι.

Πιστεύεις στη μετά θάνατον ζωή, ή θεωρείς ότι είναι μια θεωρία κατασκευασμένη για κάποιους λόγους?

Διαφημίσεις

όχι δεν πιστεύω στην μετά θάνατον ζωή, θεωρώ ότι είναι κατασκευασμένη απο εμάς τους ανθρώπους, επειδή φοβόμαστε τον θάνατο και έχουμε την ανάγκη να πιστεύουμε πως δεν έιναι τόσο οριστικός και μόνιμος όσο πραγματικά είναι.

έχεις εκρήξεις θυμού??Γενικά πως διαχειρίζεσαι τον θυμό?

SQG4p2.png

δεν παίρνω καμιά απόφαση εν θερμό και απλά κάνω υπομονή να πέραση η μπόρα ναι..

θα αλλάξουν τα πράγματα στην πατριδα μας

για τα παιδιά θα δουν ενα καλύτερο αυριο ?

εγω είμαι αισιόδοξος αλλά δεν ξέρω το γιατί χαμογέλα..

Διαφημίσεις

Πιατέλα με σολωμό σε ρολλάκια γεμισμένα με τυρί κρέμα, άνηθο και λίγο λεμόνι, και πλατώ πικάντικων τυριών και αλλαντικών, συνοδευόμενα με κρασάκι ή ποτάκι.

Ποιο είναι το πολυτιμότερο ενθύμιο που έχεις κρατήσει στη ζωή σου?

Όστρακα για αρχή (που είναι και αφροδισιακά...), αστακομακαρονάδα στη συνέχεια (για να μείνουμε στο κλίμα) και για το τέλος μια πανακότα με φρουτάκι και φύλλο μέντας..

Ποια είναι η πιο δύσκολη απόφαση που έχεις πάρει?

ουουοπς! skybeam μάλλον δεν είχα ανανεώσει τη σελίδα...

Το πολυτιμότερο ενθύμιο: δεν θέλω να ακουστώ μελό, αλλά από όταν έμεινα έγκυος και μετά πολυτιμότερο ενθύμιο από αναμνήσεις ακουσμάτων (πρώτος χτύπος καρδιάς, πρώτο κλάμα) δεν έχω....

Ποια είναι η πιο δύσκολη απόφαση που έχεις πάρει?

Η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει ήταν όταν επέλεξα να παρατήσω τα πάντα, δουλειά γονείς φίλους αδέλφια, και να ακολουθήσω το τότε αγόρι μου και πλέον άντρα μου σε άλλη πόλη. Η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει μέσα σε 5 λεπτά.. ακολούθησα την καρδιά μου!!

Ακολουθείς την καρδιά σου ή λειτουργείς βάση της λογικής??

SQG4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...