Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν εφτιαχνα γιατι η μαμα μου τους κανει τελεια, οποτε δεν υπηρχε λογος, αλλα φετος εχουμε μωρακι οποτε θελω να μυρισει το σπιτι και θα κανω...

Ποτε ξεστολιζεις?

Διαφημίσεις

Ξεστολίζω λίγο αργά...στις 9 γιατί 8/1 έχω γενέθλια και θέλω να είναι ακόμα στολισμένα...

Τα λαμπάκια στο δέντρο τα αφήνεις αναμμένα συνέχεια ή τα κλείνεις όταν πας για ύπνο?

AViEp3.png

XRTzp3.png

δεν εφτιαχνα γιατι η μαμα μου τους κανει τελεια, οποτε δεν υπηρχε λογος, αλλα φετος εχουμε μωρακι οποτε θελω να μυρισει το σπιτι και θα κανω...

Ποτε ξεστολιζεις?

να σας ζησει το μωρακι σας να εισαστε παντα καλα

εγω ξεστολιζω μια εβδομαδα μετα του αγιου ιωαννη

τι φαγητα φτιαχνετε ανημερα χριστουγεννων?

RPVCp3.png?gonw6PAb

εσυ εισαι γλυκατζου?

Απ' όλα είμαι. Και γλυκατζού και αλμυρατζού! Παμφάγο και πολυφάγο!:D

Τα λαμπάκια στο δέντρο τα αφήνεις αναμμένα συνέχεια ή τα κλείνεις όταν πας για ύπνο?

Τα αφήνω συνέχεια.

πως θα γιορτασετε φετος?

Όπως κάθε χρόνο με φαγητό στις γιαγιάδες ή στα αδέρφια ή στο σπίτι με γιαγιάδες και αδέρφια. Φέτος σκέφτομαι να ξυπνήσω τα παιδιά πολύ πρωί και να τα πάω στην εκκλησία τα Χριστούγεννα. Να δούμε θα τα καταφέρω;

Κρατάτε το παραδοσιακό έθιμο με τον Άη Βασίλη να φέρνει δώρα την Πρωτοχρονιά ή έρχεται νωρίτερα τη μέρα των Χριστουγέννων;

Διαφημίσεις

τα πάντα εντός ηθικών μέτρων και σταθμών φυσικά....

Τι θα έκανες εάν ο άνδρας σου δεν μπορούσε να κάνει παιδιά;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...