Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καρντάσι μου με κάνει ότι βρει μπροστά του και ξέρει οτι μου αρέσει πολύ...κυρίως όμως ρούχα γιατί έχω ένα κόλλημα...

Τι δώρο περιμένεις φέτος από τον Αγιο;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ευχαριστω, να σαι καλα

δυσκολη ερωτηση, επειδη δεν εχω μωρακι , αν ειχα μαλλον θα ελεγα αυτο , τωρα θα πω οτι αγαπαω εξισου τον αντρα μου, την μανουλα μου κ την αδερφουλα μου, δεν μπορω να διαχωρησω, εχουν ολοι τον ιδιο βαθμο αγαπης!!

σκεφτεστε για 2ο μωρακι

PXkMp3.png 690739pesbqr6dqw.gif

Διαφημίσεις

και τι θα τρώει;(χωρίς παρεξήγηση , ο Θεός να έχει καλά τον Τζότζο μας -> τον κάναμε με εξωσ ....) δεν βγαίνει και να θέλαμε τώρα πια.........

Τι νομίζεις οτι μπορεί να γίνει για να σωθεί η χώρα μας;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

άν σου πώ οτι ζω Πάτρα, είμαι βέρα Πατρινιά, είμαι 31 χρονών και δεν έχω λάβει ποτέ μέρος!!! όχι από αρνητισμό, απλά ο μπαμπάς μου ήταν αστυνομίκος και δεν με άφηνε και τώρα που μεγάλωσα πήγαινα 3ήμερα στο Καρναβάλι...τρελό; ε, είμαστε τρελοί εμείς οι Πατρινοί!!!

Πότε θεωρείς οτι ολοκληρώνεται μία οικογένεια;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...