Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

φυσικά και είναι καλύτερα με δάνειο, γιατί στο νοίκι μεχρι ποια ηλικία θα ζείς;;;....καλύτερα να παίρνεις κάτι απόφαση και να το τηρείς, παρά να λές "καλά περνάμε" σε κάτι τέτοιο....έτσι μπαίνεις και σε πρόγραμμα στη ζωή σου πιστεύω...

Ποια είναι η δόση ενός στεγαστικού που θα άντεχες;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φυσικά και είναι καλύτερα με δάνειο, γιατί στο νοίκι μεχρι ποια ηλικία θα ζείς;;;....καλύτερα να παίρνεις κάτι απόφαση και να το τηρείς, παρά να λές "καλά περνάμε" σε κάτι τέτοιο....έτσι μπαίνεις και σε πρόγραμμα στη ζωή σου πιστεύω...

Ποια είναι η δόση ενός στεγαστικού που θα άντεχες;

1-2 χρόνια πριν ακριβως το ίδιο θα έλεγα κι εγώ... Μόνο που τοτε είχαμε καποια πραγματα δεδομένα, όπως δουλεια και σταθερό μισθό... Μπορουσε ενα νοικοκυριο να κάνει τον προγραμματισμό του. Δεν είναι πια θεμα το ποσο καλά θα περάσουμε αλλά΄το κατά πόσο θα μπορούμε να καλύψουμε βασικές αναγκες της οικογένειάς μας. Επειδή λοιπόν δεν ξέρω τι μας ξημερώνει από οικονομικής αποψης, αν επαιρνα τώρα στεγαστικό θα διαλεγα την πιο μικρή δυνατή δόση ετσι ώστε να μπορώ να ανταπεξέλθω σε πιθανές δυσκολότερες εποχές...

Εχεις κάνει καποια μεγαλή οικονομική κίνηση στο παρελθόν για την οποία τώρα έχεις μετανιώσει? (αγοραπωλησία, δάνειο, κτλ)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

αν και πιεζόμαστε πολύ, όπως όλοι μας, όχι δεν μετανιώνω για καμμία από τις όποιες υποχρεώσεις έχουμε ξεκινήσει με τον άνδρα μου, γιατί όλες είναι για βασικές ανάγκες της οικογένειάς μας....

έχεις μετανιώσει για κάτι που έχεις αγοράσει στο παρελθόν και τώρα σου φαίνεται μάταιο και πολύ ακριβό;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Όχι γιατί δεν έτυχε ποτέ να χρειαστεί να πάρω κάτι τόσο ακριβό ώστε να το μετανιώσω στην πορεία.

Θα έπερνες δάνειο τώρα για να καλύψεις κάποιες ανάγκες?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Θα ζοριστούμε για κάποιο διάστημα όλοι αλλά νομίζω πως είναι ο μόνος τρόπος για να βγούμε από αυτό το λούκι.

Τι θα κάνεις αν δεν έχεις να πληρώσεις την δόση του δανείου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

θα χτυπήσω τον ....κάτω να το πληρώσω ...θα κόψω βενζίνες, θα κόψω σούπερ μάρκετ...και θα το πληρώσω...του παιδιού τα πράγματα δεν θα κόψω...αυτά

Τι θα έκανες εάν η ΔΕΗ σου έρθει 1500,00 ευρώ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Εαν γλιτώσω από το εγκεφαλικό δηλαδή ????

θα προσπαθήσω να κάνω καποιο διακανονισμό...?

Σε πόσα χρόνια πιστεύεις ότι θα αρχίσει αυτός ο τόπος να βλεπει καποιο φώς στο τουνελ που έχουμε μπει?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Ποτέ.

Αν σου ερχόταν εφορία αντι για επιστροφή φόρου να πληρώσεις ΚΙΟΛΑΣ πρόστιμο 2000 ευρω τι θα έκανες???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Σε κανα 50άρι...όταν θα μας έχουν πιει το αίμα οι Αμερικάνοι κτλ κτλ..χσ μέσα

Ποιος φταίει πιο πολύ για αυτή την κατασταση; Η κυβερνηση ή ο λαός;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

both !!!! Δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνών!!!

Πιστεύεις οτι έχει αλλάξει κάτι στην νοοτροπία του λαού μετά απο τα τελευταία γεγονότα ή είναι ετοιμος να ξανακάνει τα ίδια λάθη? (Αν δηλ. τώρα βρισκόταν λύση και βγαίναμε από την κρίση, θα επαναπαυόμασταν και θα ξεχνούσαμε τα πάντα?)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Δυστυχώς δεν είμαι πολύ αισιοδοξη για το που θα καταντήσει η δημοσια και δωρεαν παιδεία, όπως και καθε τι δημόσιο και κοινωφελές...

Πιστεύεις ότι θα δημιουργηθεί χάσμα στη χώρα μας αναμεσα στους λίγους πλούσιους και εκατομμύρια φτωχούς πολίτες?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Σαφως...ήδη εγώ τρώω φακές κι εσύ μπριζόλα και σε στραβοκοιτάω...

Τι αιδιόδοξο μποερί αν ΄γινει πιστεύεις;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Αισιόδοξο? Μμμμμμμ.....για να σκεφτώ....

Να πέσει μία βόμβα στην βουλή, να σκοτωθούν όλοι οι λεχρίτες που μας πίνουν το αίμα και να αρχίσουμε από την αρχή με νέους ανθρώπους και νέα νοοτροπία. Και μετά ξύπνησα!!!!!!

Αν έρχόταν ένα τζίνι και μπορούσε να πραγματοποιήσει μόνο μια ευχή σου, ποιά θα ήταν αυτή?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...