Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;(Σε κάλυψα;)

Θα ήθελες να πάς διακοπές χωρίς τον άνδρα σου;:shock::shock::shock:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Εκλεισα κιόλας τις διακοπούλες μου και θα πάω για 6 μέρες μόνο εγώ με τα παιδάκια μου, γιούπι......:D Ο άνδρας μου θα μείνει Αθήνα γιατί θα δουλεύει, δεν με πειράζει ας μείνουμε και λίγο χώρια..........:rolleyes:

Σου αρέσει να ασχολείσαι με το σπίτι και με το μαγείρεμα;;

s-age.pngs-age.png

παραδόξως η δουλειά μου μού αρέσει(παρά τις όλες ηλιθιοτητες που αντιμετωπίζω, γιατί έκανα το "λάθος" κι έμεινα έγκυος!) και με γεμίζει ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΡΕΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...άντε βγάλε άκρη!

Πιστεύεις οτι οι δουλειές θα λιγοστέψουν με όλα αυτά που γίνονται;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

παραδόξως η δουλειά μου μού αρέσει(παρά τις όλες ηλιθιοτητες που αντιμετωπίζω, γιατί έκανα το "λάθος" κι έμεινα έγκυος!) και με γεμίζει ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΡΕΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...άντε βγάλε άκρη!

Πιστεύεις οτι οι δουλειές θα λιγοστέψουν με όλα αυτά που γίνονται;

Αυτο πια που το πας???? Εν έτει 2011 και να κοιτανε στη δουλεια με μισο ματι τις γυναικες που μενουν εγκυες, σαν να θελουν να λουφαρουν ενα πραγμα, σαν να πηγαινουν διακοπές και όχι να φέρουν μια νεα ζωούλα στον κόσμο!!! Αν δεν είναι αυτό εργασιακός μεσαίωνας, τότε τι είναι????

Ακριβώς το ίδιο νιώθω κι εγω... Μου αρεσει η δουλεια μου, αλλα ξέρω ότι όταν γυρίσω θα μου λειπουν οι κόρες μου...:-(

Νομίζω ότι ήδη έχουν λιγοστεψει οι δουλειές... Ελπίζω να αποφύγουμε τα χειρότερα... (αν και χλωμό το βλεπω....)

Ανησυχείς για το μελλον των παιδιών σου σε αυτή τη χώρα?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

ναι, για όόόλες τις φορές που έχω στεναχωρήσει τον άνδρα μου από την εποχή που γέννησα μέχρι και τώρα, που έιναι το παιδί 11,5 μηνών και έχω περάσει τόσα ψυχολογικά ανεβοκατεβάσματα(γέννα, καισαρική, χαμηλός αιματοκρίτης, επιλόχεια κατάθλιψη, νεύρα, αυπνία, κούραση, πόνος στη μέση, επιστροφή στη δουλειά, γνωστή "απόρριψη" στη δουλειά κτλ κτλ μη συνεχισω) κι εκείνος....βράχος....ειλικρινά τον αγαπώ, μακάρι να τον έχει καλά ο Θεός....

Εχεις περάσει επιλόχεια κατάθλιψη;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Πιστεύω στο πεπρωμένο, αλλα μεχρι ενος σημείου, ότι δηλ. υπαρχει στη ζωή μας πεπρωμένο, αλλα δεν ειναι τα παντα καθορισμένα απο αυτό. Παιζει ρόλο και η δική μας σταση ζωής και οι αποφάσεις που παίρνουμε στο τι θα ζήσουμε τελικά...

Πιστευεις στα μάγια?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Ναι, πιστευω ότι υπαρχουν καποια πραγματα στη ζωή του ανθρώπου που είναι "γραφτό" να γίνουν...

Οχι, δεν πιστευω στα όνειρα.

Θα πήγαινες ποτε σε χαρτορίχτρα/μεντιουμ κτλ για να μάθεις το μελλον?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

ισως για πλακα ή περιεργεια με παρεα.οχι πως θα πηγαινα αν ειχα διακαη ποθο,να μαθω κατι.κ ουτε θα εδινα σημασια σε αυτα που θα μου ελεγε.

απ την αλλη ομως πιστευω πως υπαρχουν χαρισματικοι ανθρωποι που μπορουν να δουν καποια πραγματα αλλα δεν το κανουν με σκοπο τα χρηματα.

πιστευεις οτι υπαρχουν χαρισματικοι ανθρωποι?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Ναι, πιστεύω ότι υπαρχουν χαρισματικοί ανθρωποι που "βλεπουν" και νιωθουν πραγματα που για μας τους υπολοιπους ειναι αγνωστα... Και συμφωνώ μαζί σου ότι ένας τετοιος ανθρωπος δεν θα κάνει το χαρισμα του επαγγελμα, ίσως γιατι καταλαβαίνει και την κενότητα των υλικών αγαθών...

Πιστεύεις σε καποια θρησκεία?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...