Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

μαρακι και παλι να σου ζησει η κορουλα σου...να την χαιρεστε!

η πιο ωραια στιγμη της μερας μου ειναι οταν βαζω την κορη μου για υπνο και με σφιγγει στην αγκαλια της!:P

ποια ειναι η αγαπημενη σου εποχη;

τα κοριτσια μου... σας λατρευω!

13/2/2006!

19/5/2013!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε μια ξαπλώστρα σε μια ερημική παραλία με τον αντρούλη μου και τα παιδιά (αυτός να τα προσέχει) κι εγώ να είμαι αραχτή διαβάζοντας το βιβλίο μου.Ααααχχχχ.....

Θα ήθελες να ζεις σε νησί;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Το πιο extreme που εχω κανει (και δεν το ξανακάνω) είναι όταν πήδηξα σε ένα ποταμι απο ενα βράχο 6-7 μετρων.

Θα μπορούσες να ζησεις μονιμα σε χωριο? (Για οσους ζουν σε πολη...)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

ναι. με γεμίζει...είμαι άνθρωπος της ανάλυσης και της διαδικασίας έτσι κι αλλιώς!

Πότε θεωρείς οτι έχει κουραστεί εντελώς από έναν άνθρωπο;

(Καλέ Μαρία-ΕΛπίδααααααα...βγήκε η καραμελίτσαααααα;αχ!να σου ζήσει ρε παιδί!Μπράβο...άντε καλή σαράντηση)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Όταν πλεον δε με ενδιαφέρει ουτε τι λέει, ούτε τι κανει και βαριεμαι αφανταστα μαζί του...

Θα αποφασιζες να χωρίσεις αν σε είχε κουρασει ο άντρας σου και δεν ήσουν πλεον ευτυχισμένη στο γαμο σου?

Μαρια Ελπίδα να σου ζήσει το μωράκι, παντα γερό κι ευτυχισμένο...!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

οχι,θα προτιμουσα να το παλεψω.για να με εχει κουρασει ή να μην ειμαι ευτυχισμενη,καπου θα κανω κ εγω κατι λαθος.

στην περιπτωση ομως που δε θα ηθελε να συμμετεχει στην προσπαθεια ή δεν αναγνωριζε το προβλημα μας,τοτε ...ναι

θα τον συγχωρουσες εαν σε απατουσε?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Για να ειμαι ειλικρινής, δεν ξέρω... Εξαρταται νομίζω και από τη δική του σταση μετα την απιστία...

Πάντως ακόμα και να μην τον χώριζα, νομίζω ότι αυτό θα με "ετρωγε" και θα ήταν ανυποφορη η ζωή και των δυο μας από εκει και πέρα...

Θα σκεφτόσουν ποτέ την απιστία ως αντιποινα για την απιστία?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

οχι.ποιον θα πληγωνα αλλωστε?εκεινον ή εμενα?κ την αξιοπρεπεια μου?το κοστος της επιλλογης του θα το πληρωνε απο μονος του εν καιρω

εαν εβλεπες τον συντροφο μιας φιλης σου,οχι της κολλητης σου με αλλη,θα της το ελεγες?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Ναι, καλώς ήκακώς είμαι "καρφί" σε αυτά.Δεν στηρίζω το άδικο με όποια μορφή και να το συναντησω...και θεωρω την απιστία μεγάλη αδικία...γυσικά και θα της το έλεγα...πάντα με τρόπο βέβαια, αλλά ναι, θα το έλεγα...

Θα ήθελες να το ξέρεις άν το πάθαινες εσύ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Θα ήθελες να το ξέρεις άν το πάθαινες εσύ;

θα ηθελα να το μαθω αλλα οχι ετσι απο "καλοθελητες".

μαλλον θα προτιμουσα απο τον ιδιο να το μαθαινα..

και μετα θα σου ελεγα εγω;);)!!

θα ηθελες να πας διακοπες μονη σου??

(Καλέ Μαρία-ΕΛπίδααααααα...βγήκε η καραμελίτσαααααα;αχ!να σου ζήσει ρε παιδί!Μπράβο...άντε καλή σαράντηση)

βγηκε Κατερινα μου και ειναι μια κουκλα, ζω ενα θαυμα... ειναι τελεια!!

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!

Μαρια Ελπίδα να σου ζήσει το μωράκι, παντα γερό κι ευτυχισμένο...!

ευχαριστω παρα πολυ λινακι μου, να εισαι καλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...