Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Γυρίζαμε επί 3 εβδομάδες την κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Φτάσαμε μέχρι το Ορμένιο στον Έβρο. Και στο τέλος πήγαμε και 3-4 μέρες και μείναμε και στα Γιάνεννα στο σπίτι που έχουμε εκεί. Ήταν ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έχω κάνει!

Τι δώρο σου πήρε στην 1η επετείο σας?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου πηρε ενα βραχιολι Swarovski..

εγω του πηρα ενα ρολοι που ηθελε και του εφτιαξα και μπλουζακια που εγραφαν one year married!!

θυμαται τα γενεθλια σου?

Μία φορά τόλμησε να τα ξεχάσει και του κράταγα μούτρα ( χωρίς να του πω τι έχω ) μία εβδομάδα. Του το θύμησε η πεθερά μου και ήρθε σπίτι με μία αγκαλιά λουλούδια!

Εσένα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Πάντα ...αλλιώς θα τον κόψω μπουκίτσες!!!

Πότε βγήκατε τελευταία φορά για καφέ;

(Μαρία Ελπίδα μου, μπαίνω και κάθε φορά όλο και πιο κοντά στην μπουμπούκα σου βρίσκεσαι...άντε να σε έχει ο Θεός καλά και με κανένα πόνο...χιχιχιχιχι)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εννοεις μαζι με τον αντρα μου? χτες το απογευμα, αν εννοεις μονη με φιλες χτες το πρωι..

βλεπεις λογω εγκυμοσυνης και αδειας ολο βολταρω;);)!!!

ξεκινησατε τα μπανια?

(pastakia μου, ναι, κοντευω και ολα πανε καλα δοξα το θεο!!!)

Διαφημίσεις

Όχι κάνει κρύο ακόμα και για εμάς και για τό παιδί....

Εσείς;

(Μπράβο Μαρία Ελπίδα μου...όλα κατευχήν να πάνε..... ε ρε γλέντια έρχεται η καραμελίτσααααααααααα)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα,

θα τα ειχα αρχισει αλλα ενα βαρος στην κοιλια μου με εμποδιζει (χαχαχα!!)

μαλλον θα απολαυσουμε την θαλασσιτσα μετα τον σαραντισμο..

τι ειδους παραλια προτιμας για μπανιο?

Με άμμο και όχι οργανωμένη... (Το τέλειο για μένα θα ήταν να έχει δεντρα για ίσκιο και κανένα καφε/καντίνα για κανένα παγωτάκι και παγωμένα αναψυκτικά...)

Θα πατε διακοπες φετος και αν ναι, πού?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Μεχρι προπερσι ναι. Περυσι ημουν εγκυος κ φετος μαλλον δε θα παμε.Κ λογω των παιδιων, αλλα κ για το οικονομικο...

Ποιες διακοπες σου εχουν μεινει αξεχαστες? (ως ζευγαρι ή ελευθερη)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Θα μου μείνουν αξέχαστες οι πρώτες κοινές διακοπές με τον άντρα μου, όπου είχαμε πάει στην Κρήτη και τσακωνόμασταν σε καθημερινή βάση ( για βλακείες! ) και κοντέψαμε να χωρίσουμε!!!

Ποιός είναι ο ιδανικός προορισμός διακοπών για σένα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...