Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Εννοείται!! Η κόρη μου που είναι 11 χρονών ήδη σιδερώνει ότι μπορεί και βοηθά την μανούλα της στις δουλειές του σπιτιού, ενώ της αρέσει και να φτιάχνει απλές συνταγές υπό την επίβλεψη μου πάντα. Και φυσικά και ο γιός μου θα μάθει να κάνει κάποια πράγματα γιατί από την στιγμή που δουλεύω δεν θα τα έχει όλα στο χέρι.

Ποιά δουλειά του σπιτιού προσπαθείς να αποφύγεις όσο μπορείς?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να παίρνει από την κουζίνα ψωμί, παξιμαδάκι, κουλούρι ή οτιδήποτε αφήνει ψίχουλα και να περιφέρεται τρώγοντάς το στο σπίτι :mad::mad::mad:

Τι σε εκνευρίζει στην μαμά του?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Α τπτ! Στον πεθερό μου το ότι επεμβαίνει και είναι ισχυρογνώμων.

μένεις σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Μένω σε τριώροφο που είμαστε εμείς στον ένα όροφο, η μαμά του άντρα μου στον άλλο και η αδερφή του στον άλλο. Οπότε δεν θα έλεγα ούτε πολυτοικία αλλά ουτε και μονοκατοικία.

Εσείς?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

πολυκατοικια !

θα εφευγες αν σου ζηταγε ο ανδρας σου να μετακομισετε στο εξωτερικο , σε μια χωρα που δεν θα ειχες κανεναν δικο σου ?

Δεν νομίζω ότι θα το έκανα.

Θα έδινες στο παιδί σου ένα όνομα το οποίο είναι βέβαιο πως αν το άκουγαν οι συμμαθητές του παιδιού σου μεγαλώνοντας θα το κορόιδευαν?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κι εμείς σε πολυκατοικία μένουμε, ενοίκιο.

όχι δεν θα έδινα τέτοιο όνομα.

Αν ήθελες να μετακομίσεις ξένη χώρα, ποια θα διάλεγες;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ειδικά Αγγλία όχι, γιατί έχω μείνει..,

Μάλλον Αμερική ή Αυστραλία (καλά εγώ και ήπειρο άλλαξα!χαχα)

Τι ζώδιο είσαι;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...