Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλό να γίνεις νονά!

Όταν παντρεύτηκα ήμουνα 26 χρονών.

Είναι ο άντρας σου ο πρώτος σου έρωτας?

Ο πρωτος οχι ! αλλα θελω να ελπιζω ο τελευταιος !! ;)

εχεις κανει ποτε σκηνη ζηλοτυπιας στον ανδρα σου ?

Διαφημίσεις

Χθες και σοβαρά, δυστυχώς!(Πού μας μυρίστηκες...;)

Ποιος φταίει συνήθως στους καβγάδες σας; Επ... να είσαι αντικειμενική!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εγω κανω τα ξεσπασματα και ''ενεργοποιω'' τον καβγα αλλα δινει λαβες ..εγω φταιω ? χτες παλι μου ειπε ... Να σου πω κατι αλλα δεν ειναι πολυ σοβαρο , δεν εχω πληρωσει την ασφαλεια ακομη !!!!!!!!!!!!!!!!! εγω φταιω μετα ???? :)

Σου κανει παραπονα για το ντυσιμο σου ? ( πχ. γινε πιο σεξυ , γινε λιγοτερο σεξυ)?

Ουουυυ συνέχεια! Είναι πολύ συντηρητικός και παρεμβαίνει σε αυτά τα θέματα, ακόμα και στο πώς κάθομαι, μη φανεί κάτι, μη σκύψω, μη ράνω...μη χ@σω! (Άσε έχω τα νεύρα μου ακόμα από χθες...).

Ποια πιστεύεις ότι είναι τα θετικά χαρακτηριστικά του άντρα σου;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Θετικά? Ποιά θετικά?? Αστειεύομαι!!! Έχει χιούμορ, πιάνουν πολύ τα χέρια του, είναι οικονόμος ( σε αντίθεση με μένα!!! ).

Ποιό είναι το χειρότερο ελλάτωμά του?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Στην ιδιοσυγκρασία ταιριάζουμε, στις απόψεις μας για θρησκεία, οικογένεια κλπ (ε και στο σεξ).

Ποια είναι η αγαπημένη σου στιγμή της ημέρας;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Το βράδυ μετά τις 10 που τα έχουν πέσει για ύπνο, ο άντρας μου σερφάρει στο internet κι εγώ έχω όλο δικό μου τον καναπέ για χαλάρωση είτε βλέποντας τηλεόραση είτε διαβάζοντας κάτι.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αισθάνθηκες περήφανη?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Το βράδυ μετά τις 10 που τα έχουν πέσει για ύπνο, ο άντρας μου σερφάρει στο internet κι εγώ έχω όλο δικό μου τον καναπέ για χαλάρωση είτε βλέποντας τηλεόραση είτε διαβάζοντας κάτι.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αισθάνθηκες περήφανη?

Μήπως είσαι εγώ; Τα ίδια ακριβώς, μόνο λίγο αργότερα,είναι νυχτοπούλια τα δικά μου...:mad:

Κανείς δεν πάει λαϊκή, αν πήγαινε κάποιος εγώ θα ήμουν αλλά γίνεται Τετάρτη και είμαι στη δουλειά.

Θα μάθεις στα παιδιά σου (αγόρια ή κορίτσια) να κάνουν δουλειές και να μαγειρεύουν;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...