Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock::shock: Απιστευτο αυτο που εκανε...

Δεν εχει κανει ακομα παιδι η αδερφη μου, αλλα πιστευω πως θα τα ξεχωριζα.. Οχι με τετοιο τροπο ωστε να δημιουργησω "εχθρες" αναμεσα στα παιδια ή/και τα σογια, αλλα απο την αποψη πως θα ειχα μεγαλυτερη αδυναμια στο παιδακι της αδερφης μου. Αυτο και μονο αυτο.

Πως θα αντιδρουσες αν κατα τυχη (π.χ. απο καποιο εγγραφο) μαθαινες πως εχεις καποιον αδερφο-η αλλα οι γονεις σου δεν σου ειχαν μιλησει ποτε γι' αυτο? (Ρωτω γιατι την επαθα.. :roll: )

Σίγουρα θα αντιδρούσα στο πρώτο άκουσμα .Ίσως στο φινάλε να ήθελα να τον / την γνωρίσω.Ίσως με επειρέαζε και το γεγονός πώς συνέβη.Πρίν το γάμο των γονιών μου ή ξώγαμο(στιγμιαίο λάθος ).Έχει σημασία.Το μόνο σίγουρο είναι πως έξω απ΄το χωρό πολλά τραγούδια λες.

Φαίη μου άρεσε πολύ η ατάκα της υπογραφής σου.Εμείς οι δύο πρέπει να έχουμε πολλά κοινά(συναισθήματα τουλάχιστον)

Επειρεάζεσαι εύκολα απο τη γνώμη των άλλων?

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mε την κουνιάδα (αδερφή του άντρα μου) δε μιλιόμαστε (δε μου μιλάει δλδ), με το γαμπρό μου (άντρα της αδεφής μου) είμαστε φιλαράκια και είναι εξαιρετικό παιδί!

ο αντρας της φίλης σου δε σε συμπαθεί, και η φίλη σου, σου προτείνει να κάνετε παρέα στα κρυφά. συμφωνείς;

Mo09p3.png

Κοίτα να δεις είναι πολύ λεπτό το θέμα, αλλά για όλα υπάρχουν εξηγήσεις όπως και λύσεις!!!!!!

Από την μια(εγώ προσωπικά) θα χαιρόμουν στην ύπαρξη άλλου αδερφού/ής ,:D αλλά από την άλλη θα ήθελα να μάθω τους λόγους γιατί να κρατηθεί μυστικό.

Εσύ αν μάθαινες το γιατί θα το δεχόσουν;;;;

Εγω το εχω δεχτει και χωρις να εχει απαντηθει το γιατι.. Αυτο που δεν μπορω να δεχτω ειναι η επιμονη του να μην ερθει ποτε ο ενας σε επαφη με τον αλλο.. (Αν ποτε δειτε παρομοια ιστορια στο "εχεις πακετο", εγω θα ειμαι.. Ειμαι παχουλη, με καστανα μαλλια και πρασινα ματια. Σας το λεω να εχετε το νου σας!! :lol: :lol: :lol: )

Θα δεχοσουν να "κοιμηθεις" με καποιον μονο για μια νυχτα αν δεν τον ηθελες καθολου, μονο και μονο για ενα πολυυυυ μεγαλο οικονομικο ποσο?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Mε την κουνιάδα (αδερφή του άντρα μου) δε μιλιόμαστε (δε μου μιλάει δλδ), με το γαμπρό μου (άντρα της αδεφής μου) είμαστε φιλαράκια και είναι εξαιρετικό παιδί!

ο αντρας της φίλης σου δε σε συμπαθεί, και η φίλη σου, σου προτείνει να κάνετε παρέα στα κρυφά. συμφωνείς;

Θα το δεχομουν μονο και μονο για να μην τη χασω απο φιλη! Αλλα θα με πληγωνε..

Εχω θεσει ερωτηση παραπανω αλλα με προλαβατε με τα αλλα posts ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγω το εχω δεχτει και χωρις να εχει απαντηθει το γιατι.. Αυτο που δεν μπορω να δεχτω ειναι η επιμονη του να μην ερθει ποτε ο ενας σε επαφη με τον αλλο.. (Αν ποτε δειτε παρομοια ιστορια στο "εχεις πακετο", εγω θα ειμαι.. Ειμαι παχουλη, με καστανα μαλλια και πρασινα ματια. Σας το λεω να εχετε το νου σας!! :lol: :lol: :lol: )

Θα δεχοσουν να "κοιμηθεις" με καποιον μονο για μια νυχτα αν δεν τον ηθελες καθολου, μονο και μονο για ενα πολυυυυ μεγαλο οικονομικο ποσο?

EEEE όχι βέβαια...!!! η πορνεία δεν γίνεται ηθική όταν το ποσό μεγαλώνει...αντιθέτως θα έλεγα...πολλές γυναίκες γίνονται πόρνες για πολύ μικρά ποσά ίσα να ταίσουν το παιδάκι τους...αυτό είναι πολύ ηθικότερο του να πας με κάποιον απλώς για να εξασφαλιστείς...

έχεις πει στο σύντροφό σου όλες τις σεξουαλικές σου παρελθοντικές σχέσεις;

Mo09p3.png

Όχι.Ούτε θέλω να ξέρω λεπτομέρειες αλλά ούτε μου ζητήθηκαν.Για σχέσεις μας κάναμε κουβέντα αλλά όχι λεπτομέρειες.

Θα σε πείραζε αν ο άντας σου διατηρούσε φιλικές σχέσεις με πρών του?

Ναι, θα με ενοχλουσε. Με εναν ανθρωπω που εχεις μοιραστει το ιδιο κρεβατι (οχι για υπνο) δεν μπορεις ποτε να εισαι φιλος!!!

Πως θα αντιδρουσες αν μαθαινες οτι ο αντρας σου στο παρελθον ειχε παντρευτει αλλα στο ειχε κρυψει;

BdN1p3.png

Βασικα δεν με πολυαπασχολει το τι εκανε στο παρελθον του, αν και ενας γαμος πιστευω πως ειναι αρκετα σοβαρο θεμα και θα επρεπε να μου το πει. Θα το συζητουσα μαζι του για να καταλαβω για ποιο λογο μου το εκρυψε και θα επραττα αναλογως!

(Maan συμφωνω απολυτα στα... περι πορνειας ;) )

Πως θα αντιδρουσες αν ο αντρας σου ειχε παιδι (ειτε απο προηγουμενο γαμο ειτε απο καποια σχεση που δεν επισημοποιηθηκε) και σου το εκρυβε?

gM4vp2.png

Αυτό είναι κάτι πολυ σοβαρό,που για να το κρύβει κάτι άλλο συμβαίνει. Δεν νομίζω ότι θα του το συγχωρούσα για τον απλό λόγο ότι αφορά ένα παιδί και όχι ένα αντικείμενο!!!!!!

Τι θα έκανες αν ολα σου πηγαιναν στραβά.

Διαφημίσεις

Ο,τι κανω καθε φορα.. Υπομονη κι ελπιζω πως θα ξημερωσει μια καινουρια μερα! Κοιμιζω την κορη μου και κρατωντας το χερακι της ζηταω απο το Θεο να την εχει γερη! Ολα τα αλλα φτιαχνονται..

Ποιο ατομο θα ενημερωνες πρωτο αν μαθαινες πως εχεις καποια ανιατη ασθενεια (χτυπα ξυλο, μακρια απο εμας!) και σου μενουν μολις λιγες μερες ζωης και για ποιον λογο θα επελεγες να το πεις στο συγκεκριμενο ατομο?

gM4vp2.png

Στην μητέρα μου. Γιατί αυτή με έφερε σε αυτόν τον κόσμο και κανείς δεν νοιάζεται και δε πονάει παραπάνω απο τη μητέρα.Δικαιωματικά έχει προτεραιότητα.Απο την άλλη θα στεναχωρηθεί αλλά κάτι που δεν κρύβεται...

Νοιώθεις την μητέρα σου τον πιο κοντινό σου άνθρωπο?

Εκτος απο τη μητερα μου και τον πατερα μου εννοειτε τον οποιο εχω ιδιαιτερη αδυναμια (αφου ωρες ωρες η μαμα μου το λεει με παραπονο αλλα τι να κανω.....)

Μαλωνεις με τους γονεις σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...