Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ θα ήθελα (και θα μπορούσα) να κάνω τη δουλειά του Μαμαλάκη: Ταξίδια -φαϊ.;)

Η καλύτερη, είμαι σίγουρη!:cool::)

Αν τα παιδιά σου δε δώσουν το όνομα σου ή του άντρα σου στα παιδιά τους θα παρεξηγηθείς;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

stella7778 πιστεύω πως θα είμαι χαλαρή και δεν θα ανακατεύομαι στις ζωές των παιδιών μου.

ARNIKOL δεν έχω κόλλημα με το ποιό όνομα θα πάρουν τα εγγόνια μου. Σημαντικότερο είναι να είναι καλά!

Πιστεύεις ότι αφιερώνεις στα ή στο παιδί σου όσο χρόνο θα έπρεπε?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

όχι φυσικά! και το λέω συνέχεια...όταν ξεκινάω από τις 07.00 για να πάω στην δουλειά μου που ε΄νια έξω από την Πάτρα, σχολάω 4, είμαι σπίτι 5 παρά το μεσημέρι και ο γουργούρης μου ξυπνάει στις 6..και τον βλέπω από τις 6 μέχρι τις 10,30!....3,5 ώρες στις 24...Μάνα με λές...ή φιλική συμμετοχή;

Θα άντεχες να δεις το παιδί σου να χτυπάει κάποιο άλλο παιδάκι, ενώ εσύ ποτέ δεν του έχεις δείξει κάτι αντίστοιχο μέσα στο σπίτι σας και γενικά υπάρχει ηρεμία;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Δυστυχώς πολλές φορές τα παιδιά κάνουν πράγματα που βλέπουν εκτός σπιτιού. Αν έκανε κάτι τέτοιο το παιδί μου θα του εξηγούσα με ήρεμο τρόπο και με σωστά επιχειρήματα ότι είναι πολύ κακό αυτό και θα το προειδοποιούσα πως την επόμενη φορά θα υπάρξει γερή τιμωρία ( σε καμμία περίπτωση ξύλο).

Τι θα έκανες αν ο καλύτερός σου φίλος σου έκανε ερωτική εξομολόγηση?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Χμμμ.... Δεν έχω αντρα φίλο, όποτε δεν μπορώ να απαντήσω... Αλλά δεν πιστεύω ότι μια γυναίκα και ένας άντρας μπορούν να είναι κολλητοί(αυτό που λέμε "οι καλύτεροι φίλοι")χωρίς να υπάρχει κάτι ερωτικό πίσω από αυτή τη σχέση...

Όποτε είναι -κατα τη γνωμη μου- αναμενόμενη μια τέτοια εξέλιξη σε αυτές τις φιλίες!

Ποια θεωρείς ότι ήταν η καλύτερη και ποια η χειροτερη περίοδος της ζωής σου ?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

καλυτερη οταν τελειωσα το λυκειο κ τα εφτιαξα με τον αντρα καθως κ η τωρινη με το μπεμπε.

χειροτερη η επιλοχειος που επαθα οταν γεννησα.ουτε να τη θυμαμαι..

"καταπινεις" τον θυμο σου απεναντι σε αλλους ή ξεσπας?

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Δυστυχώς ξεσπάω και χάνω και το δίκιο μου πολλές φορές....αλλά τα χώνω ωραία κάποιες άλλες και με παραδέχονται..χα!

Ποιο είναι το σωστό για εσένα....να περιμένεις αντιδράσεις ή να αντιδράς ακαριαία;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Το καλύτερο είναι να αντιδράω ακαριαία και να μπαίνει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...αλλά δεν το καταφέρνω πάντα, δεν είμαι ετοιμόλογη.Έτσι πολλες φορές "κρατάω" μέσα πράγματα που με "τρώνε" πχ. θυμό για κάτι που μου είπαν και δεν απάντησα επι τόπου.

Σου έχει τύχει να ξεσπάσεις σε κάποιον και μετά να καταλάβεις ότι έκανες λάθος?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Ναι, έχω βάλει άσχημο χέρι στον άντρα μου και στο καπάκι σκέφτηκα οτι έκανα βλακεία και του ζήτησα συγνώμη. Επίσης μια άλλη φορά πήρα χαμπάρι τι έλεγα και μετά απο 2 λεπτά αφού θύμωσε και δε μου μιλούσε του λέω με πολύ ύφος το θεϊκό, "εντάξει λοιπόν σε συγχωρώ παρ'όλο που έχεις άδικο" εεεε λύθηκε στο γέλιο εκείνη την ώρα!!

Σε έχει εκνευρίσει ποτέ τόσο πολύ ο άντρας σου που θέλεις να του δώσεις ένα χαστούκι??

bV53p3.png

Διαφημίσεις

ναι με εχει... αλλα επειδη εχω παντα δικιο (χιχιχι!!) περιμενω λιγο να ηρεμησουμε και μετα παραδεχεται το λαθος του και τα βρισκουμε..

με ποιον ανθρωπο τσακωθηκες τελευταια φορα?

Με τον άντρα μου!

Έχεις αδικήσει ποτέ κάποιον αλλά από εγωισμό δεν έχεις ζητήσει συγγνώμη μέχρι σήμερα;

Καλημέρα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Όχι, αν το είχα κάνει θα ζητούσα συγνώμη, γιατί δε θα αντεχα τις τύψεις...

Εχεις νευριασει ποτε τόσο πολύ σε καβγα ωστε να πέσεις "χαμηλά" βρίζοντας ασχημα ή χειροδικόντας?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Αγγελική γραφαμε ταυτοχρονα...:D:D:D

Αυτό υποστηρίζει ο αντρας μου αλλά εγώ δεν το πιστεύω! Δεν γινεται πάντα το δικό μου...

Η ερωτηση μου παραμένει η ιδια, αν εχεις νευριασει ποτε τόσο πολύ σε καβγα ωστε να βρίσεις ασχημα ή να χτυπήσεις κάποιον...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...