Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

η επικριτικότητα...σε περνάω από πολλά τέστ για να με πείσεις...πολλές φορές καλό, αλλά πολλές φορές και κουραστικό!

Πές το δικό σου!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι πολυ αναποφασιστη σε σημειο που κουραζομαι η ιδια...

επισης θελω παντα να γινεται το δικο μου..

ενα ελλατωμα του αντρα σου που θελεις πολυ αλλαξει;

σαν εσένα...πολλές φορές είναι αναποφασιστος...στα μικρα πράγματα, γιατί στα σοβαρα δεν εχει πρόβλημα το κάνει το βημα.....απλα στη καθημερινότητα με κουράζει λίγο αυτό...

Πές ενα προτερημα του άνδρα σου!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα πατρινη!!

ο αντρας μου εχει πολλα προτερηματα, το κυριοτερο ειναι οτι ειναι πολυ οργανωτικος με αποτελεσμα, να του εχω παντα απολυτη εμπιστοσυνη.

σε ποιον απο τους δυο σας θα ηθελες να μοιασει το παιδι σου;

(ασχετο, pastakia, η πατρα δεν εχει H&M)

Στον πάστα, γιατί άν μοιάσει σε εμέναααααααααααααααααα....

(Δεν έχουμε λέει;καλά χαζή είμαι..Δεν έχουμε στην Κορίνθου, δίπλα στον Μιχαηλίδη;...λές να κάνω τόσο λάθος;)

Πότε θεωρείς οτι μπορεί να έχεις αδικήσει έναν άνθρωπο;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

θεωρω οτι αδικω εναν ανθρωπο οταν ειμαι δυσπιστη και προκατηλημενη απεναντι του..

εχεις προδωθει ποτε απο καποια φιλη σου;

(Δεν έχουμε λέει;καλά χαζή είμαι..Δεν έχουμε στην Κορίνθου, δίπλα στον Μιχαηλίδη;...λές να κάνω τόσο λάθος

δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο Μιχαηλιδης:oops:... αλλα ρωτησε ο κουνιαδος μου κατι φιλες του και του ειπαν σιγουρα οχι..

καλα η Πατρα αλλιωτικη, ποσα μαγαζια εχουν κλεισει.. η Ρ.Φεραιου πεζοδρομος.. επαθα πλακα:shock::shock:

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΠΟΛΥ........ :cry::cry:ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ.........:):):)

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ? ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ....

ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕ 3000.00 ΕΥΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ή ΦΤΩΧΟΣ.....:?:

Ειλικρινά δεν ξέρω.....ανάλογα την κατάσταση που θα βρισκόμουν ειλικρινά...γιατι εάν ήμουν σε δυσμενή, θα θεωρούσα οτι μου τα έστειλε ο Θεός και θα τα κρατούσα...τι να πώ;έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα και έπονται κι άλλα!

Τι μέλλον θεωρείτε οτι θα έχουμε σαν χώρα;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΩ ΚΑΙ ΔΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΧΑΛΙΑ........... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ......

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ?

καλοκαίρι θάλασσα.............. ξεκούραση............. βόλτες.......... ξενοδοχείο εννοειτε...... χωρίς δουλειές και μαγείρεμα εννοείτε..................εγώ ο άντρας μου και το παιδί μου......... και χωρίς κομμωτήρια και χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα φορέσω........

- σας έχει αγγίξει το ΔΝΤ? Χτύπησε την πόρτα σας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...