Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν τρωω σχεδον ποτε βραδυ!!!Ευτυχως δεν πειναω!!!

Αν ομως τυχει και πεινασω θα φαω κατι κανονικα!!!Για παραδειγμα εχθες μια κοπελα :tongue:στις 1 τα ξημερωματα ανεφερε εναν γυρο και ακομα δεν το εχω ξεχασει!!!Αν το ειχα εχθες θα το ΞΕΣΚΙΖΑ!!!!!!:P:p

Μαρη Ιωαννα τι να χασεις παιδι μου????Ας κανω και γω παιδι κι ας εχω το σωμα σου!!!Χιχιχιχι!!!Ειδες το τζιν τι στρωσιματαρα σου εκανε!!!:lol:

Καπνιζεις?

Κι αν ναι ποσα τσιγαρα?

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Μπαρακι!!Δεν ειμαι του μπουζουκιου!!!

ΕΚτως αν ειναι Πασχαλης,Πεγκυ,Πλουταρχος,'η Θεοδωριδου στην Σαλονικη τοτε μπορει και να παω!!!!

Κρασι κοκκινο 'η λευκο?

CIUyp2.png

κόκκινο..βαράει πιο γρήγορα:-):smile::-)

ενυδατική ή μασκα προσώπου;(Τι ρωτάω;σόρυ φταίνε οι υπερωρίες)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Απο αργιες Η Κ.Δευτερααααααααα αγαπω να κανω πικνικ και να αμολαω τον χαρταετο!!!!!!χιχιχιχιχ!!!

Απο γοιρτες-αργιες τα Χριστουγεννααααααα!!!!!

Ποι ειναι το αγαπημενο σου φαγητο???

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Ναι!!!!Ο καλυτερος μου φιλος ηταν αντρας!!!!

Τωρα ειναι μακρια λογω δουλειας αλλα θα τυχει να ξανα συναντηθουμε σε καποια μας μεταθεση!!!

Μακουλη εισαι Ψυχουλα!!!

ΝΑ περνας καλα γλυκουλη μου αντε οταν ξανα σμιξουμε θα σου βρω εγω γυναικα να κανεις προκοπη!!!:D:D:D

derbybaby εχεις καμια φιλη ελευθερη να τους κανουμε κονε εκει στην Ροδο ειναι πολυ καλο παιδι αλλα πεφτει ολο σε μ*****ες.....

Που θα μπορουσες να ζησεις για παντα χωρις δευτερη σκεψη???Χωρα/πολη/οτιδηποτε!!!

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...