Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανθρώπους που πάντα είχαν στο μυαλό τους πώς να κάνουν κακό σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν ήδη δύο απ' αυτούς γνωστοί μου, που ευτυχώς τους απομάκρυνα έγκαιρα. Δε θέλω να τους ξαναδώ για κανένα λόγο στη ζωή μου.

Ποιο πρόσωπο από το παρελθόν (οποιαδήποτε χρονική στιγμή) θα ήθελες να ξαναδείς με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά;

Μη γελάσεις... τη διπλανή μου από το Δημοτικό! Κάναμε την καλύτερη παρέα ever!Πιστεύω πως αν συναντιόμασταν θα ένιωθα πολύ άνετα και θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται, τι έχει κάνει στη ζωή της και, αν το επέτρεπαν οι περιστάσεις, να κρατούσα επαφή.

Έχεις φίλους άντρες;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Ναι αλλά το είχα ψυλλιαστεί κι έτσι το έριξα στην πλάκα...

έχεις τσακωθεί ποτέ με το αφεντικό σου;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ναι, όσο αφορά θέματα δουλειάς. Τελικά πάντα δικαιώνομαι όμως;

Ποιες είναι οι σχέσεις σου με συναδέλφους; Τα πας καλύτερα με τις γυναίκες ή με τους άντρες συναδέλφους;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

έχει τύχει να δουλέψω μόνο με γυναίκες. Πολύ καλά τα πάω μαζί τους με μία μόνο εξαίρεση.

Πιστεύεις ότι οι αντρικές φιλίες είναι πιο αληθινές και σταθερές;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημερα,

δουλευα ωραριο καταστηματων 9:00-14:00 και 17:00-21:00.

τωρα οταν θα ξαναγυρισω ελπιζω να το βρω το μαγαζι στην θεση του!!

παιρνεις συγκεκριμενη μερα ρεπο?

08.00-16.00 και Παρασκευή λόγω μειωμένου λείπω!

Κάθε πότε πληρώνεσαι στην δουλειά;(άκου ερωτήσεις.....)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...