Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα έπιπλα είναι μοντέρνα προς μίνιμαλ, αλλά έχω κλασικά χαλιά και σπάει η μοντερνίλα.;)

σε ποιο σημείο του σπιτιού έχετε τον υπολογιστή?

(Γεία σου balouuuuuuuuuu!!!!)

Τυχερή!

Σε αυτό το σπίτι... φοιτητική, δυστυχώς!:lol:

Εσένα ποιο στυλ διακόσμησης σου αρέσει;(για μοντέρνο σε κόβω...)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ας απαντήσω λοιπόν σε μια μια

τα έπιπλα είναι μοντέρνα προς μίνιμαλ, αλλά έχω κλασικά χαλιά και σπάει η μοντερνίλα.;)

σε ποιο σημείο του σπιτιού έχετε τον υπολογιστή?

(Γεία σου balouuuuuuuuuu!!!!)

Όπου βολεύει είναι λαπ τοπ:tongue:

(Γειάάάάάάά΄και σε σένα:rolleyes:)

Τυχερή!

Σε αυτό το σπίτι... φοιτητική, δυστυχώς!:lol:

Εσένα ποιο στυλ διακόσμησης σου αρέσει;(για μοντέρνο σε κόβω...)

Α, ρε φιλενάδα πως με νιώθεις, ναι σε μοντέρνο προς μινιμαλ και εγώ, αλλά κοίτα να δεις που σε δύσκολες εποχές με έχει πιάσει να ανακαινίσω γενικά το σπιτάκι μου.

Ποιο χρώμα επικρατεί στο σπίτι σου;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

(Ήταν σχεδόν ταυτόχρονη η απάντηση)

Όχι δεν έχω, γιατί με καλύπτει το πάρεντς.

Αν ήταν να χορέψεις μπροστά σε κόσμο ένα ζεϊμπέκικο της επιλογής σου, ποιο θα ήταν αυτό;

Διαφημίσεις

Αν ήταν να χορέψεις μπροστά σε κόσμο ένα ζεϊμπέκικο της επιλογής σου, ποιο θα ήταν αυτό;

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!

Έχω βάλει ερώτηση.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μα θέλει και ρώτημα; ¨Μου έφαγες όλα τα δαχτυλίδια¨, έχω κόλλημα με αυτό το τραγούδι από από πολύ μικρή (3 ετών βλέπω) επόμενως όλοι με συνδέουν με αυτό.

Τσιφτεντέλι ή ζεϊμπέκικο προτιμάς να χορεύεις;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Δεν έχω ούτε ασχολούμαι.

έχεις ψωνίσει από ιντερνετ; Είσαι ευχαριστημένη;

Όχι δεν έχω ψωνίσει!!!

Σε λίγες μέρες μπαίνουν οι εκπτώσεις, συνήθως αγοράζεις πράγματα μετρημένα που σου χρειάζονται ή βγαίνεις για αγορές γενικώς και ψωνίζεις ότι βρεις να σου αρέσει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...