Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε καμμία, δεν μου αρέσουν τα πισωγυρίσματα, η ζωή μπορεί να γίνει γλυκιά σε όλες τις ηλικίες!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χόμπυ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγώ, επειδή έχω δει πολλά και πολύ μεγαλύτερα και πιο πολυτελή από αυτό, δεν βλέπω να έχει κάτι το ιδιαίτερο. Φαντάσου ότι το μικρότερο σε έκταση που έχω δει είναι τουλάχιστον περισσότερο από το διπλάσιο αυτού του mall του Αγ. Δημητρίου. Το μεγαλύτερο δε, είναι τόσο (δεν γνωρίζω την έκταση σε τετραγωνικά) που η κόρη μου το βιντεοσκοπούσε με την κάμερα καθώς κάναμε πέρασμα με το αυτοκίνητο απ' έξω, επί 2 ολόκληρα λεπτά, για να πιάσει από τη μία άκρη του μέχρι την άλλη. Εσύ ίσως να μην καταλάβεις τι εννοώ, αλλά οι κοπέλες που είδαν το ελληνικό mall θα έχουν ένα μέτρο σύγκρισης. Άρα δε χάνεις τίποτα.

Έχεις βάλει ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες για μια επίσημη εμφάνιση;

Ναι στο γάμο μου, δύο τουφίτσες στο τελείωμα των βλεφαρίδων. Άντε όλα μου τα μυστικά σας εξομολογούμαι:mrgreen:!

Την ημέρα των γενεθλίων σου σε πιάνει "κατάθλιψη" ή απλά την γιορτάζεις με "χαρά";

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...