Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Εμενα οσο ηταν εδω επειδη εκανε και δυο δουλειες και ειχε και δυσκολο ωραριο δεν βοηθουσε και πολυ εως καθολου. Οταν ομως ερχεται με αδεια προσπαθει να μπει στους ρυθμους του σπιτιου και του ειναι δυσκολο.

Θα ακολουθουσες τον αντρα σου αν εφευγε σε αλλη πολη για δουλεια (μονιμη) και χρειαζοταν να αφησεις εσυ τη δικη σου δουλεια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα παντα για να κανω το παιδι μου μαμακια! Αλλοι πονανε, αλλοι γεννανε, αλλοι χαιρονται; Δε λεει ;)

Το παιδι σου μολις βλεπει την πεθερα σου κλαιει και δεν καθεται ουτε λεπτο στην αγκαλια της. Πως αντιδρας;

BdN1p3.png

Διαφημίσεις

Το παίρνω αγκαλιά και απολογούμαι λέγοντας ότι με όλους έτσι κάνει.

Γυρνάς απο την κλινική λεχώνα και η πεθερά σου το πρώτο που λέει είναι το μωρό σου είναι ίδιο η μάνα της(η δικιά της η μάνα).Τί κάνεις?

με όλους καλές σχέσεις είναι λίγο δύσκολο,τυπικές ναι.

εχεις τζακωθεί ποτέ με συνάδελφο?

Διαφημίσεις

οχι γιατι και να το μετανιώσω δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω.

έχεις ερωτευθεί ποτέ το αφεντικό σου?

θα σταματουσα την οποιαδηποτε μορφη κακοποιησης πανω σε ανυπερασπιστα πλασματα(παιδια,γεροντες,ζωακλπ)

Εχεις ποτε απογοητευτει απο καποιο φιλο,στον οποιο ειχες επενδυσει πολυ;

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...