Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Όχι, δεν ξοδεύω πολλά λεφτά για ρούχα παρά μόνο τα απαραίτητα. Όταν όμως βρω ευκαιρίες με χαμηλές τιμές θα ψωνίσω ακόμη κι όταν δεν έχω πρόγραμμα να πάρω κάτι. Τον Οκτώβριο, για παράδειγμα, ένα κατάστημα στην περιοχή μου είχε βάλει πολύ καλές εκπτώσεις και αγόρασα πολλά κομμάτια με 10 ευρώ το ένα. Ανάμεσά τους ήταν και ένα άσπρο τζην μπουφανάκι για άνοιξη-καλοκαίρι. Δεν ήταν πολύ καλή ευκαιρία για να την αφήσω να πάει χαμένη; Πάντως τώρα θα αγοράσω σίγουρα φόρμες για τη μικρή μου (χειμωνιάτικες για του χρόνου) και σίγουρα κάποια μπλουζάκια που θα είναι κλασσικά κομμάτια.

Σου φτιάχνει η διάθεση όταν πηγαίνεις για ψώνια και γυρνάς με γεμάτα χέρια;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις περισσότερες φορές ναι. Έχουν υπάρξει όμως και περιπτώσεις που ψώνισα, τα χάρηκα την ώρα της δοκιμής και μετά... τα έφαγε η ντουλάπα. Τελικά μερικές φορές το shopping therapy δεν βοηθά και πολύ..:-(

Προτιμάς ρούχα-παπούτσια της μόδας ή πιο κλασικά κομμάτια?

3 αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά. Επίσης έναν αριθμό αραβικών λέξεων ικανό να συννενοούμαι σε συγκεκριμένους τομείς και λίγα αλβανικά.

Εσύ πόσες θα ήθελες να μιλάς;

Διαφημίσεις

Αν και με όλα τα στραβά της την Ελλαδίτσα μάλλον δεν θα την άλλαζα, θα προτιμούσα την Ιταλία απο χώρα. Αν μιλάμε για εντός Ελλάδος, θα ήθελα σίγουρα μια μεγάλη πόλη με θάλασσα (Βόλος, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη..)

Αν μπορούσες να πραγματοποιήσεις 3 επιθυμίες σου αύριο το πρωι, ποιες θα ήταν αυτές?

1) να είμαστε καλά εμείς (παστακοοικογένεια) και όλος ο κόσμος και να δούμε τα παιδιά μας να πηγαίνουν μπροστά.

2)να μας πέσει ένα γερό ΤΖΟΚΕΡ!

3)κάποιες οικογένειες που έχουν σοβαρό πρόβλημα υγείας άλυτο, ναεξαφανιστεί ως δια μαγείας!

Μακάρι να είναι καλά στην υγεία του όλος ο κόσμος!

Οι δικές σου ποιες θα ήταν;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Η πρώτη θα ήταν να έχει όλος ο κόσμος υγεία. Η δεύτερη να μην υπάρξει ποτέ ξανά πόλεμος. Και η τρίτη να μπορεί να πραγματοποιείται κάθε μου επιθυμία.

Πήρες σήμερα αγιασμό;

Διαφημίσεις

Η πρώτη θα ήταν να έχει όλος ο κόσμος υγεία. Η δεύτερη να μην υπάρξει ποτέ ξανά πόλεμος. Και η τρίτη να μπορεί να πραγματοποιείται κάθε μου επιθυμία.

Πήρες σήμερα αγιασμό;

Πήρα....:D.

Πιστεύεις στο θεό;

H4rkp2.png

Πάρα πολύ. Απλά δεν είμαι καλή χριστιανή.

Το ήξερες ότι αν σου περισσέψει σήμερα αγιασμός δεν πρέπει να τον φυλάξεις, αλλά να τον τελειώσεις μονομερίς είτε πίνοντάς τον, είτε ραντίζοντάς τον στο σπίτι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...