Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Ποδηλατο... (Ντοινγκ!!!)

Που θα κανεις ρεβεγιον?

Σ'ένα μαγαζί.....μπορεί να είναι και ταβέρνα....δεν έχω ξαναπάει...θα πάει όλο το εδω σόι!!!!!:roll:

Ποιό extreme spor θα ήθελες να δοκιμάσεις;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το bungee jumping..άν και φοβάμαι...μπρρρρρρρρρρρ

Ποιος αθλητης σου έχει κάνει καλή εντύπωση;

Για τη προηγούμενη ερώτηση....το πιο μακρινό ταξίδι που έχω πάει είναι στο Παρίσι!!!:D

Και γι'αυτή την ερώτηση...απο αθλητές.....καλός είναι ο Δήμας!!!

Ποιού επώνυμου θα ήθελες να δείς το σπίτι;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

όχι γιατί συχαίνομαι το "υφάκι" που παίρνουν κάθε φορά...βέβαια δεν μου 'χει τύχει να δώ και κάποιον που μου αρέσει πολύ...τι να πω;

Έχεις γνωρίσει κάποιον διάσημο;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ναι έχω γνωρίσει μερικούς πολιτικούς, έχω χαιρετίσει την Αρβελέρ, γνώρισα επίσης και έναν ηθοποιό που τώρα έχει σταματήσει να παίζει αλλά ξεχνάω το όνομά του (έπαιζε κυρίως σε βιντεοταινίες της δεκαετίας ΄80 και πάντα φορούσε γυαλιά, συνήθως έκανε το βλάκα και το πρόσωπό του έχει σημάδια από ακμή, ψηλός, με μαύρα μαλλιά), ένας που κάνει τη διαφήμιση μαζί με το Φιλιππίδη που σε παραπέμπει στην ελληνική ταινία με το Ζήκο και κάνει το αφεντικό του μαγαζιού, τον ξέρω από κοντά γιατί είναι χωριανός του άντρα μου. Ίσως ξεχνάω κι άλλους. Γενικά, από κοντά χωρίς να τους έχω μιλήσει έχω δει πάρα πάρα πολλούς, ειδικά παλιότερα που κυκλοφορούσα συνέχεια έξω και περισσότερο όταν μάθαινα τις ξένες γλώσσες στο κέντρο της Αθήνας που βρίσκονται όλα τα θέατρα τους έβλεπα την ώρα που κατευθύνονταν προς αυτά.

Υ.Γ. ξέχασα να σου πω σήμερα στο Βασιλόπουλο είδα το Βλοντάκη με τη Βλοντάκαινα (Κορίνα Στεργιάδου). Ήταν πολύ ωραίος κι από κοντά, ψηλός με τέλειο σώμα και όμορφος. Το ίδιο και η Κορίνα.

Φέτος πια χειμερινή θεατρική παράσταση σου άρεσε;

Διαφημίσεις

Τώρα πια κοιμάται με παραμύθια που του λέω. Όταν ήταν μωράκι συχνά του έβαζα cd του Σπανουδάκη.

Είσαι άνθρωπος του ύπνου? Σ αρέσει δηλ. να κοιμάσαι αρκετά όταν μπορείς?

οχι ακομα..

θα περιμενω να φουσκωσει λιγο ακμα η κοιλια μου και θα παρω καποια ρουχα εγκυμοσυνης μεσα στον Φλεβαρη.

ψωνιζεις αρκετα ρουχα στις εκπτωσεις ή μονο επιλεκτικα καποια καλα κομματια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...