Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ξεχωρίσω το ροζ πάνθηρα και τα στρουμφάκια.

Εσύ ποιο προτιμούσες;

Τα στρουμφάκια και τη candy!!!

Όταν ήσουν μικρή ονειρευόσουν το γαλάζιο πρίγκιπα στο λευκό του άλογο....να έρχεται να σε πάρει;

H4rkp2.png

Ονειρευόμουν ότι θα παντρευτώ και θα κάνω πολλά παιδιά. Ήθελα να έχω μια δουλειά στην οποία θα είμαι η τέλεια υπάλληλος και όλοι θα με θαυμάζουν.

Εσύ τι ονειρεύτηκες μικρή, αλλά και πόσα από αυτά έγιναν πραγματικότητα;

Διαφημίσεις

Ονειρευόμουν ότι θα παντρευτώ και θα κάνω πολλά παιδιά. Ήθελα να έχω μια δουλειά στην οποία θα είμαι η τέλεια υπάλληλος και όλοι θα με θαυμάζουν.

Εσύ τι ονειρεύτηκες μικρή, αλλά και πόσα από αυτά έγιναν πραγματικότητα;

Δέν έγινε ούτε ένα πραγματικότητα....:roll:...έτσι για δείγμα!!!

Πάνω κάτω κι εγώ τα ίδια ονειρευόμουν....αλλά ήθελα να κάνω οικογένεια γύρω στα 25...τώρα είμαι 30...και...είμαι παντρεμένη, χωρίς παιδιά!!!!

Εσένα πόσα έγιναν πραγματικότητα;

H4rkp2.png

Περίπου τα μισά ή ίσως και λιγότερα

Διακρίνω μήπως ότι στενοχωριέσαι που ακόμη δεν έχεις αποκτήσει παιδάκι;

Ναι....προσπαθούμε 3 χρόνια...κι ακόμη τίποτα....και όλες οι γνωστές μου και άγνωστες...είναι έγκυες....είμαι περικυκλωμένη απο παντού!!!!Χαίρομαι γι'αυτές....αλλά με πιάνει το παράπονο!!!

Τι θα ήθελες να κάνεις....που δε το έχεις κάνει ακόμη;

H4rkp2.png

Σε καταλαβαίνω έτσι ήμουν κι εγώ ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου η οποία ήρθε 10 χρόνια μετά από την πρώτη.

Μήπως σε έχει κυριεύσει το άγχος πάνω απ' όλα και επειδή το σκέφτεσαι και ταυτόχρονα στενοχωριέσαι γι' αυτό δεν έρχεται η εγκυμοσύνη;

Σε καταλαβαίνω έτσι ήμουν κι εγώ ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου η οποία ήρθε 10 χρόνια μετά από την πρώτη.

Μήπως σε έχει κυριεύσει το άγχος πάνω απ' όλα και επειδή το σκέφτεσαι και ταυτόχρονα στενοχωριέσαι γι' αυτό δεν έρχεται η εγκυμοσύνη;

Δε ξέρω....αλλά δε νομίζω....γιατί μετά το μισό χρόνο γάμου...και μέχρι το δεύτερο...είχα χαλαρώσει....κι έλεγα .....θα έρθει....απο μόνο του....κάποια στιγμή. Μετά άρχισα ν'αγχώνομαι αλλά και πάλι...όταν βρίσκομαι με τον άντρα μου....δε το σκέφτομαι....δε λέω...πρέπει να το κάνω για να μείνω έγκυος...ελάχιστες φορές έχει συμβεί αυτό!!!!

(Σε καληνυχτώ....θα τα πούμε πάλι αύριο....:D)

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...