Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα...

εγω δεν εφαγα πολυ ουτε βαρια λογω εγκυμοσυνης, αλλα και οι αλλοι που εφαγαν κανονικα δεν παθαν τιποτα, ολα normal!!!

μαγειρεψατε παραδοσιακα φαγητα?

Εγώ έφτιαξα γεμιστό κοτόπουλο (μεγάλου μεγέθους) γιατί δεν είμασταν πολλά άτομα (12) με συνοδεία πατάτες φούρνου, γουρουνόπουλο στη σούβλα, που το έψησε ο σύζυγος, δύο σαλάτες η μία ρόκα-λόλο ρόσο-ρόδι και η άλλη λάχανο-καρότο-ξινόμηλο με καρύδια και σος. Τυριά και τζατζίκι. Αντί για γλυκό έβγαλα κουραμπιέδες, μελομακάρονα και δίπλες, όλα σπιτικά.

Εσείς τι φτιάξατε τη μέρα των χριστουγέννων; Αν απαντήσει κάποια που δεν έφαγε σπίτι της ας πει τι έφαγε έξω.

Εγώ έφτιαξα γεμιστό κοτόπουλο (μεγάλου μεγέθους) γιατί δεν είμασταν πολλά άτομα (12) με συνοδεία πατάτες φούρνου, γουρουνόπουλο στη σούβλα, που το έψησε ο σύζυγος, δύο σαλάτες η μία ρόκα-λόλο ρόσο-ρόδι και η άλλη λάχανο-καρότο-ξινόμηλο με καρύδια και σος. Τυριά και τζατζίκι. Αντί για γλυκό έβγαλα κουραμπιέδες, μελομακάρονα και δίπλες, όλα σπιτικά.

Εσείς τι φτιάξατε τη μέρα των χριστουγέννων; Αν απαντήσει κάποια που δεν έφαγε σπίτι της ας πει τι έφαγε έξω.

Τον άπακο........!!!!:mad::lol:

αλλά δεν μαγείρεψα τίποτις τα βρήκα όλα έτοιμα:oops::oops::oops:!!!

φάγαμε φασιανό κρασάτο νοστιμότατο μιαμ,μιαμ, και χοιρινό στην γάστρα επίσης μιαμ,μιαμ, τυριά σαλάτα ακριβώς ίδια με την παραπάνω αλλά εμάς ήταν οι 2 ανακατεμένες σε μία ;) τέλεια!!!

και επιδόρπιο ακριβώς το ίδιο χωρίς δίπλες...........

Τελικά όλα τα σπίτια προεχθές στην δίαιτα ήταν :lol:

και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναγιορτάσουμε με αγάπη και χαρά!!!! :-P:-P:-P:-P

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα βγείτε ή θα μαζευτείτε σε κανένα σπίτι???

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

(Φαίη αν ήξερα ότι θα είχες τέτοιο τραπέζι θα ερχόμουν κι εγώ στο σπίτι σου).

Φέτος την παραμονή Πρωτοχρονιάς εμείς θα πρωτοτυπίσουμε και θα βγούμε στην ταβέρνα της γειτονιάς μας που έχει ζωντανή μουσική, ώστε να χορέψουμε και λίγο. Συνήθως παραμονή πρωτοχρονιάς κάνουμε σε συγγενικά σπίτια ή στο δικό μας. Πάντως και πάλι με συγγενείς θα είμαστε (δύο οικογένειες οι αδερφές του συζύγου, οι γονείς του, οι γονείς μου και ο ξάδερφος του άντρα μου με την οικογένειά του, 16 άτομα). Το καλό είναι ότι η ταβέρνα αυτή δεν θα χρεώσει table d' hote αλλά μόνο ότι φάμε. Άρα δε θα πληρώσουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας.

Παίζετε χαρτιά το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς;

Διαφημίσεις

Δυστυχώς παίζουνε και εγώ καταλήγω στον καναπέ να κοιμάμαι καθιστή γιατί οκ να παίξουμε λίγο για το καλό και για την πλάκα μας αλλά όχι και μέχρι το πρωί.....:mad:

Πέρσυ το διέλυσαν στις 7:shock: τι βαρετό βράδυ Παναγιά μου!:mad::-x!!!

Πήρατε Πρωτοχρονιάτικο δώρο στον άντρα σας?

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

ναι του 'χω ένα "δωράκι" πρωτοχρονιάτικο σε ροζ σατεν με μαυρη δαντέλα.....:oops::oops::oops:

Τι φαγητό θα φτιάξετε για την Πρωτοχονιά ανήμερα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Την Πρωτοχρονιά θα φάμε στο πεθερικό, μάλλον κανένα ζώο θα έχει ψήσει (κατσίκι ή αρνί).

Εκτός από τις ευχές για αγάπη, ευτυχία, υγεία κτλ που φαντάζομαι κάνουμε όλοι αυτές τις μέρες, τι θα θέλατε να σας φέρει η επόμενη χρονιά?

Να έχει υγεία η οικογένειά μου, να ξαναβρεί το γέλιο του ο κόσμος, να φύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα, ή μάλλον από τον πλανήτη και να μείνουν έγκυες όλες οι κοπέλες που προσπαθούν μετά βασάνων και κόπων. Αυτά μου φτάνουν δε θέλω τίποτα για μένα.

Ποιο όνειρό σου δεν έχει εκπληρωθεί ακόμη;

Διαφημίσεις

Να κάνω ταξίδια σε όλο τον κόσμο...και ανεκπλήρωτο θα μείνει, μου φαίνεται...

Τι είναι αυτό που σου τη σπάει στην καθημερινότητά σου αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Να κάνω ταξίδια σε όλο τον κόσμο...και ανεκπλήρωτο θα μείνει, μου φαίνεται...

Τι είναι αυτό που σου τη σπάει στην καθημερινότητά σου αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις;

Ότι δεν έχω δουλειά....κι ούτε πρόκειται να βρώ....:roll:.

Τι δώρο θα ήθελες να σου κάνει ο άντρας σου για τη πρωτοχρονιά;

H4rkp2.png

Α ψώνισα, δε θέλω τπτ, άλλωστε εγώ πρέπει να του κάνω γιατί γιορταζει...

Ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ασκήσεις;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α ψώνισα, δε θέλω τπτ, άλλωστε εγώ πρέπει να του κάνω γιατί γιορταζει...

Ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ασκήσεις;

Της αεροσυνοδού....:D...λατρεύω τα ταξίδια!!!

Πόσα παιδιά θα ήθελες να έχεις;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...