Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε βέβαια.... Γίνεται να μην υπάρξουν και αυτά;

Τι σχόλια άκουσες για τη σένα, τη νύφη;

Οτι ήμουν η πιο απλή νύφη, αλλά αυτό εμένα μου άρεσε!!!! αυτό ήταν το ζητούμενο!!

Α, και από μία παρέα άκουσα το σχόλιο ότι δεν πήγα στο τραπέζι τους να τους σηκώσω να χορέψουμε......:shock:Λες και είχα μυαλό εγώ τότε να θυμάμαι σε ποιον είπα έλα να χορέψουμε και σε ποιόν όχι..............:mad:

(μωρέ άμα θέλουν να βρούν να πούν κακό βρίσκουν στα καλά κάνουν εκπτώσεις...........:rolleyes:)

Τι δεν θα επαναλαμβάνες, αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, από αυτά που έκανες στο γάμο σου με τίποτα?

(Εγώ αυτό που θα άλλαζα θα ήταν μόνο ο στολισμός γιατί ασχολήθηκα μόνη μου, όλοι ΘΑ με βοηθούσαν αλλά τελικά όλα μόνη μου..............................)

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Οτι ήμουν η πιο απλή νύφη, αλλά αυτό εμένα μου άρεσε!!!! αυτό ήταν το ζητούμενο!!

Απίστευτο! Και για μένα αυτό είπαν!

Τι δεν θα επαναλαμβάνες, αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, από αυτά που έκανες στο γάμο σου με τίποτα?

(Εγώ αυτό που θα άλλαζα θα ήταν μόνο ο στολισμός γιατί ασχολήθηκα μόνη μου, όλοι ΘΑ με βοηθούσαν αλλά τελικά όλα μόνη μου..............................)

Χμ... δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι... ίσως να άλλαζα το νυφικό (να το έψαχνα περισσότερο δηλ).

Πώς τα είχες τα μαλλιά σου στο γάμο;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τα είχα κάτω χωρίς κανένα σπουδαίο χτένισμα μονό μπούκλες και πιασμένα λίγα πλαϊνά πίσω.

Οταν άρχισαν να φεύγουν οι πρώτοι καλεσμένοι σου σε έπιασε κάτι???

(Εγώ είπα μα καλά αυτό ήταν??Τόσο τρέξιμο και άρχισε να τελειώνει η μεγάλη βραδυα??:()

Αρνικόλ, φαντάσου αν είμασταν πιο "στολισμένες" θα έλεγαν πολυφορτώθηκε τώρα που είμασταν απλές πάλι είχαν να πουν....!

1Fzip3.png

Τα είχα κάτω χωρίς κανένα σπουδαίο χτένισμα μονό μπούκλες και πιασμένα λίγα πλαϊνά πίσω.

Καλά ε, μια απ'τα ίδια περίπου, χαλαρές μπούκλες και ένα πιασιματάκι στο πλάι!

Οταν άρχισαν να φεύγουν οι πρώτοι καλεσμένοι σου σε έπιασε κάτι???

(Εγώ είπα μα καλά αυτό ήταν??Τόσο τρέξιμο και άρχισε να τελειώνει η μεγάλη βραδυα??:()

Αρνικόλ, φαντάσου αν είμασταν πιο "στολισμένες" θα έλεγαν πολυφορτώθηκε τώρα που είμασταν απλές πάλι είχαν να πουν....!

Άσε, δεν τους βρίσκεις πουθενά!

Τπτ δε μ'έπιασε... άσε που χόρευα και δεν έπαιρνα χαμπάρι τι γινόταν κάτω...

Εγώ πάντως για μια παρέα που δεν έλεγε να φύγει, έλεγα "άντε πότε θα φύγουν;!" Ήθελα να πάω στο σπιτάκι μου να βρεθώ μόνη με τον αντρούλη μου (πλέον)!

Τι συνδυασμό χρωμάτων είχες στο στολισμό; (Αν αρχίσουμε τα του γάμου, δεν θα τελειώσουμε ποτέ...χαχαχα)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Άσε, δεν τους βρίσκεις πουθενά!

Τπτ δε μ'έπιασε... άσε που χόρευα και δεν έπαιρνα χαμπάρι τι γινόταν κάτω...

Εγώ πάντως για μια παρέα που δεν έλεγε να φύγει, έλεγα "άντε πότε θα φύγουν;!" Ήθελα να πάω στο σπιτάκι μου να βρεθώ μόνη με τον αντρούλη μου (πλέον)!

Τι συνδυασμό χρωμάτων είχες στο στολισμό; (Αν αρχίσουμε τα του γάμου, δεν θα τελειώσουμε ποτέ...χαχαχα)

Ροζ-μπεζ........ Πρωτοτύπησα:lol::lol::lol:

Τι σε συγκίνησε περισσότερο εκείνες τις μέρες?

1Fzip3.png

εγώ, που φίλησα την φωτογραφία του μπαμπά μου όπως έφευγα από το σπίτι νύφη σαν να του έλεγα οτι για εμένα αυτός θα με παρέδιδε:(:(:(

Τι σε τσάντισε περισσότερο στην συμπεριφορά των δικών σου εκείνες τις μέρες;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εγώ, που φίλησα την φωτογραφία του μπαμπά μου όπως έφευγα από το σπίτι νύφη σαν να του έλεγα οτι για εμένα αυτός θα με παρέδιδε:(:(:(

Τι σε τσάντισε περισσότερο στην συμπεριφορά των δικών σου εκείνες τις μέρες;

Ήταν τόσο γλυκες και χαρούμενοι οι δικοί μου εκείνες τις μέρες που αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα αλλαζα την δική μου συμπεριφορά απεναντί τους που τους μιλούσα κάποιες φορές αγχωμένα και εκνευρισμένα....:-(

(Σε αντίθεση με την πεθερά μου..... no comments)

Ερώτηση.... (ισχύει ε...!!)

Το εξαντλήσαμε το θέμα του γάμου ή μας έμεινε καμία παράληψη....??????:lol::lol::lol::lol:

1Fzip3.png

Πάμε....με ενδιαφέρει κιόλας περισσότερο.

Τι χρώματα διαλέξατε για την/τις βαφτίση/σεις σας;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Ε τα κλασσικά, σκούρο μπλε με λευκό στον πρώτο και γαλάζιο με μπεζ στο δεύτερο. Δεν έκανα στολισμό όμως, σου μιλάω για λαμπάδα, ρούχα μικρού, βαλιτσάκι κλπ.

Καμία πρωτοτυπία πάντως... Εσείς;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

(Χρόνια Πολλά κι εδώ)

Εγώ τους δουλεύω όλους όποια μέρα και να με ρωτήσεις. Το λέω γιατί απαντάω ετεροχρονισμένα. (δεν εργάζομαι)

Θέλετε να συνεχίσουμε το θέμα βάφτιση ή να ρωτήσουμε ό,τι να 'ναι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...