Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

χμμμμμ στην αρχή κάπως.... μετά τον λάτρεψαν!!!

Που θα ήταν ο ονειρεμένος μήνας του μέλιτος αν είχες όσα χρήματα ήθελες??

Κάπου κοντά και ήσυχα! Μετά το γάμο το μόνο που ζητάς είναι ξεκούραση και όχι νέες περιπέτειες... (γνώμη μου). Τώρα κάποια οποιαδήποτε άλλη στιγμή σίγουρα το ταξίδι όνειρο είναι Νέα Υόρκη!:D

Αν κέρδιζες αύριο στο τζόκερ 100.000Ε τι θα έκανες πολλά ταξίδια ή θα τα επένδυες σε σπίτι?

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε σπίτι ασυζητητί!

Εσύ;

Σπιτάκι γιατί δεν έχουμε δικό μας :(!!!

Πως θα ήθελες να είναι το σπίτι σου σε περίπτωση που τα χρήματα δεν ήταν δεύσμευση????:rolleyes::?

1Fzip3.png

Αυτό που το έχουμε φτιάξει με δάνειο μου αρέσει όπως είναι γιατί είναι απλό, μοντέρνο και απέριττο. Τα σπίτια δεν μου κάνουν τόση εντύπωση, μια χαρά είναι και το 100άρακι μας!

άν σου έπεφτε το τζοκερ θα έκανες κάποια φιλανθρωπία;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

το κλασικό: θα έπλενα σκάλες...

Αν χώριζες με τον άντρα σου (φτιου, μακριά από μας) λόγω εξωσυζυγικής σχέσης δικής του, θα μετέφερες την πικρία και την οργή που θα ένιωθες γι'αυτόν στα παιδιά σου; Πιστεύεις ότι θα το κατάφερνες;(τι βλακείες σκέφτομαι...)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

το κλασικό: θα έπλενα σκάλες...

Αν χώριζες με τον άντρα σου (φτιου, μακριά από μας) λόγω εξωσυζυγικής σχέσης δικής του, θα μετέφερες την πικρία και την οργή που θα ένιωθες γι'αυτόν στα παιδιά σου; Πιστεύεις ότι θα το κατάφερνες;(τι βλακείες σκέφτομαι...)

Ελάάάάάά!!!Δύσκολο αλλά......

Θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να μην το κάνω.

Αν τα μεγάλωνες εσυ με χίλια βάσανα και αφού μεγάλωναν κάπως διαλεγαν να μείνουν μαζί του και με την καινούργια του γυναίκα τι θα έκανες?

1Fzip3.png

Θα σκύλιαζα! θα έπαιρνα τα βουνά, δεν ξέρω τι... ταράχτηκα και μόνο με τη σκέψη!

Αν σου έλεγαν όταν μεγάλωναν πάνω σε κάποιο καυγά ότι ντρέπονται για σένα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Για να φτάσουν να μου το πουν πάει να πει πως τους έχω ντροπιάσει οπότε δεν παίζει και πολύ το σεναριάκι.

Πάντως αν συνέβαινε θα ήθελα να μάθω το λόγο.

Αν δεν μπορούσα να επανορθώσω θα εξαφανιζόμουν από την ζωή τους...:?

Έχεις σκεφτεί ποτέ να δοκιμάσεις την αγάπη του άντρα σου :roll::roll::roll::roll:(σορυ δεν μου ερχόταν ερώτηση...............:evil:)

1Fzip3.png

Διαφημίσεις

όχι δεν μου φταίει τίποτα ο άνθρωπος άν αισθανθώ εγώ ανασφαλής!10 χρόνια είμαστε μαζί, αν κάνω έτσι τωρα θα είμαι και πολύ μ@λ@κισμένη!

Ποιο είναι το τραγούδι σας;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

επειδή παντρευτήκαμε κάπως μικροί(25) και δεν είχαμε λεφτά για πολλά(γιατί εμείς τα πληρώσαμε όλα από τις δουλειές μας!) θα ήθελα να ντύσω εκείνες τις παράνυφες με το ίδιο ροζ φόρεμα (όπως στο εξωτερικό) που ήθελα και να αλλάξω τον στολισμό(γιατί τον πληρώσαμε χρυσο και μας έκανε μακακία αυτή η ηλιθια...(σε εμάς βρήκε να το κάνει που μαζεύαμε λεπτό-λεπτό τα ευρά!):mad::mad::mad::mad::mad:) και το μαγαζί που πήγαμε (που ωραία περάσαμε, δεν λέω και πεντακάθαρο και γευστικά τα φαγιά, αλλά ήθελα πιο κυριλε να ήταν...τέέέέλος πάντων)δεν πειράζει...υγεία να έχουμε! Πάντως το νυφικό μου ή τα μαλλιά μου ή το βάψιμο ή ο πάστας γαμπρός μου αρέσουν ακόμα και τώρα μετά από 6 χρόνια, να 'μαστε καλά, γιατί παρ' όλο που δεν έρεε, είχαμε κάνει καλές και στυλάτες επιλογές....μπράβο μας!χιχιχιχιχιχι

Κουτσομπολιά για τον γάμο σας ακούσατε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...