Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Τώρα πια... το παιδί. Ευτυχώς όχι μπροστά του. Α ναι... και η αλλαγή επίπλων που παίρνει συνέχεια παράταση :lol:

Τι ατάκες σου λέει και σε αποστομώνει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα κορίτσια πιο συχνά με τουμπεκιάζει(άκου λέξη, λογίστρια πραμα) ο χαζμπαντ, παρά να το κάνω εγώ, γιατί είναι ακριβοδίκαιος.Άν έχεις κάνει πατάτα στην λέει και μόκο(2η λέξη η λογίστρια!). Άν σου έχουν κάνει ΟΚ, βρίσκεις τα δίκια σου και σε παραδέχεται.....

Πόσες φορές έχετε τσακωθεί για κάτι που είπε η μάνα του;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Σχεδόν καμία γιατί ευτυχώς αναγνωρίζει και ο ίδιος τις λαλακίες. Για τον πατέρα και με τον πατέρα του έχουμε σκοτωθεί!

Εσείς;

τσακωνόμαστε αλλά γιατι; Γιατί αυτή είναι ψιλο-ύπουλη και μου τα λέει όταν δεν είναι ο χαζμπαντ μπροστά κι αυτός μου φωνάζει(επειδή την ξέρει και το πιστεύει ότι το είπε όταν του τα λεω) γιατί δεν τον φωνάζω εκείνη την στιγμη για να της γ.......την οικογένεια, συγνώμη κιόλας! Εγώ όμως για να μην τσακωθουν την αφήνω, τις λέει τις μακακίες και του τα λέω μετά....μόνο για να ενημερώνεται..δεν γουστάρω και πολύ ανακατώματα...απο μακρυά..λές και την βλέπω συχνά...χεστηκ@

Ποια είναι η χειρότερη ατάκα της πεθεράς σου απέναντί σου που σε προσέβαλλε τόσο που σου'ρθε να την πνίξεις;(μέ έχει πιάσει τώρα!)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Μπροστά μου καμία, είναι πολύ διακριτική και σε μένα και στον γιο της, και ακολουθεί πιστά οποιαδήποτε οδηγία της δίνω για τα παιδιά όταν προκειται να τα κρατήσει. Τις τηρεί όλες με το ν και με το σ άρα δεν μπορώ να της προσάψω τίποτα. Δεν ανακατεύεται καθόλου στην οικογενεία μας. Τώρα από πίσω μου δεν ξέρω, τι να πω, δεν έχω αντιληφθεί πάντως τόσα χρόνια τίποτα. Μάλλον είμαι από τις τυχερές. Φτύστε με μην με ματιάσετε:D!

Η χειρότερη ατάκα της δικής σου πεθεράς;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Κοίτα κι εγώ είμαι από τις τυχερές, έχω πολύ καλή πεθερά. Απλά μια φορά είχε πει κάτι που με είχε φέρει σε αμηχανία, όχι όμως από κακία. Ήταν λίγο μετά το γάμο και μιλούσαμε στο τηλ και μου είπε:"Δεν πιστεύω να φυλάγεστε τώρα με το Βασιλάκη...":oops::lol:

Αν κάποιος δεν σε πάρει τηλ στη γιορτή σου, εσύ θα τον πάρεις;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Φυσικά και θα τον πάρω, μ' αρέσει να δίνω χαρά στους άλλους χωρίς να περιμένω κάτι από αυτόν. Τουλάχιστον σε μένα χαρά μου προσφέρουν όταν με καλούν στην γιορτή μου αφενός για τις πολύ ωραίες τους ευχές και αφετέρου επειδή θυμούνται την σπάνια γιορτή μου!

Τι "είδους" πεθερά πιστεύεις ότι θα γίνεις;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Η καλύτερη φυσικά! Διακριτική, πρόθυμη, ευγενική και ελπίζω να έχω την ίδια αντιμετώπιση από τις νύφες μου.

Πώς σε λένε;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Σου έκανε εντύπωση η τόσο σπάνια γιορτή;

Να σου πω ή σε κάνω να σκάσεις;;;; Χαχαχα

Ισμήνη είναι το όνομά μου. (1η Σεπτέμβριου γιορτάζω, περιμένω χρόνια πολλά λοιπόν:D)

Ο άντρας σου θυμάται γιορτές, γενέθλια, επετείους ;

Διαφημίσεις

Ωραίο το Ισμήνη! 1η Σεπτεμβρίου γιορτάζει μια θεία του άντρα μου Ακριβέτα-Βέτα, οπότε να 'μαστε καλά πρώτα μέχρι του χρόνου, θα σε θυμηθώ.

ναι θυμάται ο γλυκούλης μου.

Ανταλλάσσετε δώρα στην επέτειό σας;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τώρα πια όχι άλλα την γιορτάζουμε πηγαίνοντας για φαγητό στο αγαπημένο μας εστιατόριο ή εκδρομούλα σε αγαπημένα μέρη με συναισθηματική αξία για μας.

Έχεις κάποιον που γιορτάζει σήμερα; Αν και κάτι μου λέει το niciname σου.

Έχεις κάποιον που γιορτάζει σήμερα; Αν και κάτι μου λέει το niciname σου.

χαχα όχι από το επίθετο είναι το Νικολ. Αρετή με λένε (1η Δεκ.)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιον σήμερα!!αλλά έχω στης 9 δεκέμβρη που γιορτάζει η ρουμπίνη-άννα μου!!!

Ποιός παίζει συματικό ρόλο στην ζωή σου και γιατί;

Ο άντρας μου. Άντρας, σύζυγος, πατέρας, φίλος, εραστής... είναι τα πάντα για μένα. Ακόμα και στη δουλείά με στηρίζει... αν θέλετε το πιστεύετε...

Ποια η σχέση σας με τη μητέρα σας;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...