Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στις γιορτές δεν καλούν, αλλά όλοι ξέρουν ποτε γιορτάζω, θα τους καλέσω κιόλας;...όποιος με αγαπάει έρχεται..έχω δεν έχω φαγητό, if you know what I mean!

Στην γιορτή σου φτιάχνεις γλυκό ή το αγοράζεις;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

τα γιορταζω,σαν παιδακι κ εγω!!!με τουρτες κερακια,δωρακια κτλ.....

σβηνεις ολα τα κερακια σου ή ολο κ κατι ξεχνας.....?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ε καλά. Επειδή σίιιιιγουρα κάτι θα ξέχναγα βάζω τα νουμεράκια. Αν και σε λίγο με βλέπω να βάζω το κλασικό εκπληκτικό.... ?

Βγάζει έξω τους φίλους σου (σε γιορτή - γενέθλεια) ή τους καλείς σπίτι?

Διαφημίσεις

Στην γιορτή του άνδρα μου βγάζουμε τις 2 οικογένειες έξω, όταν υπάρχει το λαλά. Έτσι γλιτώνω το να καώ, την ΔΕΗ, την αγωνία, το να λερωθω...πάνω κάτω τα ίδια λεφτά είναι και εγώ ανησυχώ μόνο για τα μαλλιά μου, το ντύσιμό μου, το βάψιμό μου κτλ..σιγά μην κάτσω να σκάσω..τραπεζώματα κάνω όταν είμαι πιο χαλαρή...

Σε τραπέζι σου έχουν κάνει ζημιά;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Σε παιδότοπο... εδώ κάνουμε αμάν να μαζέψουμε το σπίτι τις καθημερινές :lol:

Reunion Δημοτικού, Γυμνασίου ή Λυκείου;

Κανένα, δεν μου λείπει και κανείς..στην Πάτρα όλο και κάποιον γνωστό θα συναντησεις!

Ποιον εμπιστεύεσαι πιο πολύ τον εαυτό σου ή τον άνδρα σου για την διαχείρηση των οικονομικών σας μές στο σπίτι;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Και τους δυο μας τα μοιραζομαστε μαζι ολα μασ τα εξοδα!!

αγαπας την ζωη σου;ειναι οπως θα την ηθελες;αληθεια τωρα!!

την αγαπαω τη ζωη μου,αν και με πιανουν τα νταουν μου και η γκρινια μου ωρες ωρες...αλλα οταν σκεφτομαι πως τοσος κοσμος δεν εχει την υγεια του και δεν εχει να ταισει τα παιδακια του νιωθω πως ειμαι πολυ καλα.

δεν ειναι οπως την ηθελα,δηλ οπως τη φανταζομουν,αλλα ειχα φανταστει κι αλλιως ειμαι.

αλλα και παλι ποιος ειχε σχεδιο για τη πορεια της ζωης του και του βγηκε;

αν υπαρχει ας μου πει παρακαλω.

την αληθεια ειπα...

ουφ μου φανηκε λες και ξαπλωσα στο κρεβατι του ψυχολογου:)

εισαι ερωτευμενη με τον αντρα σου;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

αλήθεια μετά από 9 χρόνια 9 μήνες και κάτι μέρες είμαι. Την μία τον νιώθω σαν φίλο, την άλλη σαν πατέρα του παιδιού, την αλλη σαν συντροφο, την αλλη σαν μπόιφρεντ!!!;););) Μου αρέσει ο πάστας μου, πάντα ειχα ψηλά τα στάνταρ μου και τα έχει καλύψει όλα! Να τον έχει ο Θεός πάντα καλά.Μακάρι όλες οι κοπέλες να γνώριζαν τέτοιας πάστας (:P:p:p) ανθρώπους, όπως εγώ τον σύζυγό μου. Άνδρας, φίλος, αδερφός, να κοιμάσαι δίπλα και να μην σε νοιάζει...δεν εμπιστεύομαι απόλυτα κανέναν, αλλά τον πάστα τον εμπιστεύομαι πιο πολύ από όλους! Λέτε να με κοροϊδευει; Δεν πειράζει, ξέρει να με κοροϊδεύει καλά πάντως!

Παστα μου σε αγαπώ πολύ!(...κολλήσατε από τα μέλια ε;)

Τσακώνεστε με τον άνδρα σου; Για ομηρικούς καυγάδες μιλάω, όχι για απλούς!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Όχι σχεδόν ποτέ δεν ήμουν με την έννοια του καρδιοχτυπιού... Τον αγάπησα νομίζω κατευθείαν... απλώς ώρες ώρες τον κοιτάω και λέω από μέσα μου "δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, μην πάθεις τίποτα!" Δεν πιστεύω στον έρωτα πια...

Εσύ;

Δεν με θέλει τελικά :lol: από χθες το βράδυ απαντώ καθυστερημένα :lol:

Ομηρικούς καυγάδες κάναμε προ γάμου... μετά το γάμο είμασταν πολύ απασχολημένοι :lol:

Εσύ;

ουουουοου πολύ.....εγώ τσακώνομαι μόνη μου καλέ...αυτός είναι ο τύπος που θα σου μιλήσει ήρεμα θα σε αφήσει να τα χώσεις, να ξεσπάσεις, να ηρεμήσεις και στο τέλςο σου πετάει την ατάκα του και το βουλώνεις και μαζέυεσαι στην γωνιά σου σαν γατάκι....τουμπεκί ψιλοκομμένο!!!χαχαχαχαχα

Ποιο είναι το πιο συχνο θέμα για το οποίο διαφωνείτε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...