Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Εγώ σκέφτομαι να βάλω στην υπογραφή μου το "I HATE WEEKENDS".

Χίλιες φορές η δουλειά παρά να κλείνομαι σπίτι και να τα 'χω και τα δύο στο κεφάλι μου και τη γκρίνια του άντρα μου "πού να πάμε, τι να κάνουμε" και να τρέχω σε παιδικά πάρτυ...

Μήπως δεν είμαι καλή μάνα, after all?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρά είσαι... νομίζω πως τη συνταγή χαλάει το "τρίτο παιδί" :lol:

Πως θα θέλατε να περάσετε το ΣΚ;

Στο Παρίσι,όπως όλος ο απλός λαός ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΖΗΤΩ!(φτωχή με ακριβά γούστα!)

Ποια ώρα είναι η αγαπημένη σας;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Στην Ρόδο Σεπτέμβρη μήνα και ήταν υπέροχα! Χωρίς πολύ κόσμο και άνετα παντού! Θα ήθελα να ξαναπάω αλλά αυτή τη φορά με τη μικρή μου :D Κανονικά ήταν να πάμε Κεφαλονιά ευτυχώς όμως δεν είχαμε κλείσει γιατί την μέρα που παντρευτήκαμε στην Κεφαλονιά άρχισαν βροχές... στη Ρόδο βρεθήκαμε γιατί είχαμε φίλη που μπορούσε να μας βρει ξενοδοχείο από εκεί :D Πήραμε την επόμενη το πλοίο και φύγαμε χωρίς να ξέρουμε που θα μείνουμε! Ωραίες εποχές!!! Ώπου γης, πατρίς!

Θα κάνατε κάμπινγκ με το παιδί/ά;

Διαφημίσεις

Δεν θα έκανα κάμπινγκ σε καμία περίπτωση. Δεν είμαι εγώ για τέτοια:oops::)

Σε ποια εποχή θα ήθελες να ζεις;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Στις αρχές του αιώνα μας στην Αλεξάνδρεια! Τότε και εκεί που η γυναίκα είχε αξία (τουλάχιστον με όσα έχω διαβάσει) :D

Αν γινόταν κανονικός (γιατί οικονομικοπολιτικός συμβαίνει!) πόλεμος ποια στάση θα τηρούσες;

Διαφημίσεις

Όχι φυσικά! Τώρα πια... μάλλον κι εγώ το ίδιο θα έκανα (λόγω παιδιού). Τέτοιο θάρρος νομίζω πως έχουν την πολυτέλεια να το έχουν όσοι δεν έχουν τίποτα άλλο να χάσουν εκτός από τον εαυτό τους τον οποίο μπορούν να διαθέσουν όπως επιθυμούν. Μακάρι να είχαν και οι άντρες την ίδια επιλογή!

Φοβάσαι μόνη σου τα βράδια στο σπίτι με τα παιδιά;

Εγώ φοβάμαι και την μέρα μόνη μου, το βράδυ δεν θα φοβόμουν! Ευτυχώς ο άνδρας μου γυρνάει κάπως νωρίς το βράδυ σπίτι και με σώζει από τον κακό μπαμπούλα!!!!

Ποια η γνώμη σου για την μειωση των μισθων στον ιδιωτικό τομέα;(έχω έμπνευση μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:P:p:p)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Eλπίζω να αργήσει αλλιώς με βλέπω κι εμένα να ανταποκρίνομαι στην αγγελία που ζητάει εμπρηστή για τη Βουλή :lol:

Γιατί δεν μειώνουν και τους δικούς τους μισθούς και τις συντάξεις τους στα όρια των δικών μας;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...δεν απαντώ σε αυτή την ερωτηση, αδυνατώ ...ή μάλλον όχι θα απαντήσω, γιατί είμαστε όλοι μακάκες που τους ανεχομαστε ακόμα...είδες τι είπε ο Χυτήρης; "καλά είμαστε, καλά τρώμε, καλά πίνουμε!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωρε κουνιούνται τα Καλάβρυτα και εμείς θα πεινάσουμε κυριολεκτικάαααααααααααααααααααααααααα....

Άραγε θα τους διώξουμε κάποτε όλους αυτούς τους άχρηστους; άραγε θα ανασάνουμε; θα αναλάβουν ικανοί Ελληνες κάποτε; ή μια ζωη θα μας θεωρούν άχρηστους στην Ευρώπη;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

μπααα δεν το βλέπω, τους ικανούς και τους τίμιους τους τρώει το σύστημα ή τους "αποσύρουν"....

Τι δεν θα έκανες ποτέ για έναν άντρα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...