Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Ααααχ...πολλά! Να πω τραγουδίστρια που όλα σχεδόν τα τραγούδια της μ'αρέσουν;

Μαρινέλλα.

Αγαπημένος ηθοποιός;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(Ευχάριστο περιβάλλον και καλοί συνάδερφοι; έλα πές την αλήθεια, δεν δουλεύεις πουθενα, οικιακά επαγγέλεσαι!!!:D:D:D Που δουλεύεις καλέ και είναι τόσο καλά να έρθουμε; Κι εμένα υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα στην δουλειά, αλλά η ρουφιανιά με το που γυρνάς την πλάτη πάει σύννεφο!!!! Υπάρχουν και τέτοιες ζωές που το μόνο που είναι αρνητικό στην δουλειά είναι το άγχος; ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ)

καθιστική και χ#σΕ με έχω αρχίσει στα 30 μου και γίνομαι οκνηρή!!!!

Pasta μου ΕΥΤΥΧΩΣ ισχύει!!! Είναι καλοί κι έχουμε δέσει. Θες γιατί είναι πιτσιρικάκια, θες γιατί γενικά το περιβάλλον είναι ψιλοχαλαρό, θες γιατί... δεν ξέρω ειλικρινά. Πάντως αγχος πραγματικά υπάρχει μπόλικο μιας κι η φύση της δουλειάς είναι με συμβάσεις έργων. Τουτέστιν αν δεν πάρει έργο, δεν έχουμε δουλειά (φτου κακα).

Διαφημίσεις

Δεν έχω συγκεκριμένο... Ο Κόσμος της Σοφίας ίσως αλλά από την άλλη έχω κι αγαπήμενα από τον Στήβεν Κίνγκ όπως η εφταλογία του Μαύρου Πύργου :S

Τι διαβάζεις τώρα;

Από την τριλογία "Millenium" το 3ο βιβλίο "Το Κορίτσι στη φωλιά της σφήγκας". Τρελαίνομαι για Στήβεν Κινγκ (ιδιοφυία ο άνθρωπος).

Ποιο είναι το προτέρημά σου;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

O καλός μου λέει η ειλικρίνειά μου... εγώ μάλλον θεωρώ ότι είναι η προσαρμοστικότητά μου και ότι βρίσκω δικαιολογίες στους άλλους για να τους συγχωρώ.

Το δικό σου;

Ο άντρας μου μου είχε πει παλιότερα ότι έχω χαρακτήρα διαμάντι (αντικειμενικά πάντα:D). Εγώ πιστεύω απλώς ότι έιμαι καλόβολο άτομο, δεν τσακώνομαι εύκολα και δεν μου αρέσει να δημιουργώ προβλήματα.

Το ελάττωμά σου;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τα νεύρα μου :lol: γίνομαι αποτομη γμτ ακομα και με αυτούς που λατρεύω! Το δουλεύω όμως με την μικρή... μου κάνει ασκήσεις αυτοσυγκράτησης :lol:

Πόσο συχνά θέλετε να τα πνίξετε; (τα παιδιά )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...