Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

ένα που τι τραγουδάει αυτός των Πύξ Λάξ...να δεις ως το λένε, το έπαιζε και σε μια κοινωνικη σειρά στο Μέγκα..πάει κάπως έτσι...

"Βγες στο μπαλκόνι να δεις....

Το φεγγαρι που βγαίνει νωρίς...

Και θυμήσου δικές μας στιγμές..." ΠΟΟΟΟΛΥ ωραίο τραγούδι...μελαγχολικό αλλά ωραίο....Και το ίδιο για το "Εμεινα εδώ" του Ρόκκου...πωωωωωωωωωωωωωω...και το "Σ'αγαπω" του Γιαννιά...και...

Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για χειμωνιατικες διακοπές;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεμιστά με κιμά - φακές- μουσακας- κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα-.....έχω κατάλογο μεγάλο..αμαν απόψε δεν αποφασίζω με τίποτα, τι ν' τούτο;

δικό σου αγαπημένο φαγητό;(από ελληνικό συντακτικό σκίζω)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

η γιαγια μου λεει πως "για ολα μπορει να μετανοιωσει ο ανθρωπος εκτος απο τον σταυρο που κανει"

εγω εχω μετανοιωσει που δεν εκανα ενα υποχρεωτικο χειρουργειο μετα την πρωτη μου αποβολη και το αφησα να περασει 1 χρονος- μεγα λαθος!!

εχεις κανει κατι για το οποιο ντρεπεσαι?

Διαφημίσεις

που δεν τα έφτιαξα νωρίτερα με τον Στέφανο (ενώ ψιλιαζόμουν ότι με ήθελε). τώρα θα είχαμε ήδη 3 πιτσιρίκια και θα τον έψηνα για 4ο!

τί θα μαγειρέψεις τα Χριστούγεννα;

παστάκια, πείνασα. φασολάκια, μακαρονάδα, παστίτσιο, αρνάκι με μακαρόνια, πρόβειο με πατάτες, πατσάς, φρικασέ, παϊδάκια, μοσχάρι με ρύζι λαπά, κοτόσουπα, αρακάς, χοιρινό με λάχανο ή με πορτοκάλι, αβγουλάκια σε όλες τις εκδοχές....

Διαφημίσεις

μαρια ελπιδα μαζι απαντησαμε πιτζαμες,αντε να απαντησω,πως οχι δε φοραω καθημερινα τακουνια αν και θα θελα αλλα δε μπορω:(

η ερωτηση μου ειναι η ιδια,που πηγες ταξιδι του μελιτος;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

στο Παρίσι

πού πήγες εσύ μήνα του μέλιτος;

λινεάλ να σου ζήσει το νινάκι!

ευχαριστω σεβουλα μου

παρεπιμπτοντως το σεβη ειναι το αγαπημενο ονομα του αντραμ-ετσι λεγαν τη γιαγιακα του;)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

ευχαριστω σεβουλα μου

παρεπιμπτοντως το σεβη ειναι το αγαπημενο ονομα του αντραμ-ετσι λεγαν τη γιαγιακα του;)

θυμάμαι ότι είχαμε ξαμαλλιαστεί στα θρησκευτικά;):tongue::lol:,

αλλά όλες μανούλες είμαστε:). και μου είχε μείνει ότι έχουμε κοινή ρίζα:).

είδες μπουμπούκι μου! θυμάμαι. και αγαπώ ό,τι αγαπάς.:D

εγώ τακούνια καθημερινές, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν φοράω ούτε με σφαίρες.

ζήλεψα Μαγιόρκα!

συνεχίστε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...