Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Ναι εμφάνισα μαζεμένες στην περιοχή της κοιλιάς στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Όμως ήταν σαν μικρά σπυράκια που αργότερα πήραν ένα μπεζ σκούρο χρώμα.

Οι δικές σου είναι μεγάλες; Εννοώ αυτές που εμφάνισες στην εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι, κάτι μικρές κόκκινες και λέω από τον καινούριο χρόνο να πάω να τις κοιτάξω...

Λές να ανησυχήσω;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Όχι μωρέ, μην ανησυχείς. Ελιές εμφανίζουν όλοι οι άνθρωποι σε διάφορες ηλικίες της ζωής τους. Μόνο αν δεις να αλλάζουν χρώμα ή να ματώνουν θα πρέπει να τις κοιτάξεις.

Ποια είναι η πρόληψη στην οποία πιστεύεις πολύ;

το τέστ ΠΑΠ άν εννοείς αυτό και η μαστογραφία-ψηλάφιση για εμάς τις γυναίκες και το γενικό τσεκ απ για όλους τους ανθρώπους!αυτό δεν εννοείς;

Συμφωνείς με τον έλεγχο της Τροχαίας όσο αφορά το αλκοόλ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

αααα....ναι είμαι...στα πάντα σχεδόν....

μπορείς να θυμηθείς ποιες γιορτές μέχρι τώρα έχεις περάσει καλά;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Σε γλέντια/ρεβεγιόν χριστουγεννιάτικα που έκαναν συγγενείς αλλά κι εγώ στο σπίτι. Χρονολογίες είναι δύσκολο να θυμηθώ. Η τελευταία φορά πάντως ήταν χριστούγεννα 2007 στη Τζέντα. Μιλάμε για χορό μέχρι τις 05:00 το πρωί.

Σε ποια ηλικία έμαθες ότι δε φέρνει τα δώρα ο άγιος Βασίλης;

ααα...από μικρή. Επειδή είμαστε πολύτεκνη οικογένεια και οι γονείς δεν έβγαιναν οι άνθρωποι οικονομικά να μας παίρνουν ό,τι θέλαμε για να μας το παρουσιάζουν έτσι οτι και καλα μας το έφερε ο Άη Βασίλης μας το είπαν πό νωρίς 5-6 χρονών..καταλαβαίνεις...δεν πειράζει μωρέ..τουλάχιστόν την παλεύαν για να μας πάρουν δώρα και αυτό ήταν το όμορφο της υπόθεσης....;););)

Σε ποια ηλικία θατο πείς ή το είπες εσύ στο/στα παιδάκι/α σου;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Η μεγάλη δε θυμάμαι πότε το έμαθε αλλά νομίζω μετά τα 9. Η μικρή το έχει υποψιαστεί εδώ και 2-3 χρόνια γιατί της το είπε ένα παιδάκι στη Τζέντα ότι τα δώρα τα φέρνουν οι γονείς. Αλλά εγώ της το διαψεύδω. Εξακολουθώ να της λέω ότι τα φέρνει ο Άη Βασίλης.

Σε ποια ηλικία ξύρισες πρώτη φορά τα πόδια σου;

Διαφημίσεις

θέλω να πάω τον γουργούρη στην Eurodisneyland(γιατί πήγα περισυ και ξετρελλάθηκα,30 χρονών γαϊδούρα) και να το ταιριάξω με Λονδίνο, γιατί θέλω να δώ το μουσειο με τα κέρινα ομοιώματα, αλλάεπειδή είναι πολύ μικρός ακόμα, γι'αυτό βλέπω να πηγαίνουμε(πρώτα ο Θεός μετά η τρόικα) πρώτα Ιταλία που θέλει ο μπαμπάς πάστας!!!

Εσύ που θα ήθελες να πάς;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ το παρακολουθώ, γιατί εκείνη την ώρα είναι η ώρα που το παιδί κάνει μπάνιο, τρώει και αλλάζει και ο άνδρας μου δουλεύει και λέιπει, άρα τα κάνω αυτά μόνη μου και δεν το βλέπω!!!!!

Εσύ τι παρακολουθείς κατά κόρον;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Μόνο το νησί και το Λαζόπουλο. Καμμιά φορά αν τύχει να πέσει μπροστά μου, βλέπω και κανένα τηλεπαιχνίδι, όπως το money drop.

Θα λάμβανες ποτέ μέρος σε συγκέντρωση επίκλησης πνευμάτων, μόνο και μόνο από περιέργεια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...