Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ!!!....ΕΥΤΥΧΩΩΩΩΩΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΕΩς ΣΑΛΟΝΙΚΑ!!!

Όταν είναι μόνοι τους του την λέει;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικα δεν κανει παραπονα για μενα γιατι δεν την παιρνει. Ξερει πως ο γιος της δεν θα ξαναπατησει εκει... αλλα δεν ειναι και τετοια... προτιμα απλα να λεει τα δικα της και να γινονται τα δικα της, οχι οτι βαζει ομως λογια για μενα.

Σου παιρνει δωρα?

ναι μου στελνει, στην πατρα εχετε πολλα απο αυτα!!

καρπουζια, φραουλες, πατατες δεν εχω παραπονο..

τα πας καλυτερα με την πεθερα σου ή με τον πεθερο σου?

Διαφημίσεις

και με τους δυο τα πάω καλά, απλά η μλκυνση του εγκεφάλου δεν γιατρεύεται ευκολα και γι'αυτό τσιρίζω

Ο πεθερός σου τι μέρος του λόγου είναι;(ανάκριση:P:p:p)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

μαγειρευουμε διαφορετικα φαγητα..

ειναι πολυ καλη παντως αλλα ειμαι και εγω καλη..

να σκεφτεις ο γιος της μετα τον γαμο μας πηρε μερικα κιλακια που του ελειπαν..

συναντιεστε συχνα?

Επειδη αργα ή γρηγορα μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι... το ψιλοαποφευγω... πιο παλια μια φορα τη βδομαδα, καθε Κυριακη δηλαδη, τωρα πιο αραια.

Οικιακα επαγγελεται?

(Ε, ρε και να πέρνανε πρέφα τι τους σούρναμε!!!)

Ναι οικιακά, τώρα παλιότερα δούλευε αλλά δεν είναι μορφωμένη:cool:

Εξέφρασε αντιδράσεις όταν σας πρωτογνώρισε?

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Διαφημίσεις

Σε μενα τσου... αλλα επειδη ουσιαστικα ο αντρας μου για μενα χωρισε την πρωην του και την ειδε μια μερα στο σουπερ μαρκετ η πεθερα μου και το τσολι της εκανε παραπονα ελεγε γιατι το εκανε αυτο στο κοριτσακι... ποιο κοριτσακι κιουρια μου που του ειχε σπασει τα νευρα η γκομενα ολο φωνες και κακο!

Χορεψε στο γαμο σας? ηταν χαμογελαστη στη εκκλησια? (οχι και οχι... ετσι κανουν ολες μου ειπε... βοηθα με καλε να μη την αρπαξω!)

Σε μενα τσου... αλλα επειδη ουσιαστικα ο αντρας μου για μενα χωρισε την πρωην του και την ειδε μια μερα στο σουπερ μαρκετ η πεθερα μου και το τσολι της εκανε παραπονα ελεγε γιατι το εκανε αυτο στο κοριτσακι... ποιο κοριτσακι κιουρια μου που του ειχε σπασει τα νευρα η γκομενα ολο φωνες και κακο!

Χορεψε στο γαμο σας? ηταν χαμογελαστη στη εκκλησια? (οχι και οχι... ετσι κανουν ολες μου ειπε... βοηθα με καλε να μη την αρπαξω!)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Δεν ξεχύλιζε η ευτυχία αλλά το είχα αποδώσει στο γεγονός ότι δεν είχε τον άντρα της (έχει πεθάνει) δεν νομίζω να έβλεπε τόσο χαρούμενο το γιό της και να μην χαιρόταν!!Θέλω να πιστεύω δηλαδή!

εκλαψε στο γάμο σας?

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Εκλαψε πριν απτο γαμο για λαθος λογο... εκλαψε γιατι εφευγε ο μαντραχαλος απτο σπιτι και πηγαινε 25χιλιομετρα μακρια και δεν θα μπορουσε να τον βλεπει καθε μερα ολη μερα!

Στο γαμο και στη βαφτιση τι χρωμα ρουχα εβαλε?...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...