Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

εγώ θα σου πω τι έπαθα: είχα γλυκάνει πολύ και μου είπε ο γιατρός οτι μάλλον είχα κορίτσι...άλλο που δεν ήθελα εγώ μου αρέσουν πολύ τα κοριτσάκια...και πάμε β' επιπέδου και βγαίνει ο γουργούρηηηηης...κάτω η μούρη...αλλά μετά είπα "βούλωστο..πές Δόξα τω Θεώ, γιατί ακούμε πάρα πολλά...υγεία να έχει το παιδάκι και οτι να'ναι"...γουργούρηηηη σε αγαπάει η μαμούκα...

Τι θα κάνατε εάν υπήρχε πρόβλημα στο παιδί και εμφανιζόταν προς το τέλος της εγκυμοσύνης;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τίποτα δε θα έκανα θα εξακολουθούσα να προσέχω στην εγκυμοσύνη μου ό,τι προσέχουν όλες και θα το αγαπούσα διπλά όταν θα ερχόταν η ώρα να το γεννήσω.

Έχεις αλλάξει πολλές φορές κινητό;

Καπνιζω ναι....το εχω ελατωσει (για εμενα)σημαντικα ομως στα 5-8 τσιγαρα την ημερα,και θα το κοψω οταν μαθω οτι εχω νινι στην κοιλιτσα!!! Πινεις αλκοολ??

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

καπνιζα μεχρι πριν 4 χρονια περιπου 1 πακετο την ημερα αλλα το εκοψα.

θα καπνιζες κρυφα απο τον αντρα σου αν εκεινος δεν ηθελε?

Διαφημίσεις

Μου αρέσει το κρασί μαζί με το φαγητό, αλλά το πίνω κάποιες Κυριακές και σε γλέντια (γάμους, βαφτίσια, χορούς, εξόδους, γιορτές....). Υπάρχουν όμως και βραδάκια που μαζί με τον άντρα μου κοπανάμε καμιά τσικουδιά ή βοτκίτσα, όχι όμως πολύ.

Να συνεχίσω την απάντηση και για τη Μαρία-Ελπίδα. Μάλλον θα κάπνιζα λίγο στα κρυφά, αλλά θα προσπαθούσα να το κόψω, αφού είναι κάτι που τον εκνευρίζει. (στην πραγματικότητα δεν το έχω δοκιμάσει το τσιγάρο)

Είσαι από τους ανθρώπους που μιλάνε πολύ ώρα στο τηλέφωνο συνήθως;

(Αχταρμάς, ό,τι να 'ναι σήμερα οι απαντήσεις)

Δεν ξερω...ισως και να το εκανα Αν του το ελεγα και δεν ηθελε να με δει ποτε με τσιγαρο!!Ευτυχως δεν εχει χρειαστει να το κανω ποτε και για τιποτα. εχετε ελεγξει ποτε το κινητο του καλου σας??:rolleyes:

CIUyp2.png

Σαφεστατα και το εχω κοιταξει! Ειπαμε οκ ειμαστε πολιτισμενοι και ανωτεροι ανθρωποι αλλα ας προσεχουμε κιολας! ιιιιιιιχιχιχιχιχιχιιχιχι

Τι θα ηθελες περισσοτερο αποτιδηποτε στο κοσμο αυτη τη στιγμη? τωρα τωρα!!! αυτην εδω τη στιγμη!!!!!????

Διαφημίσεις

Μμμμμ... μου αρεσει η ωρα που ξυπναω γιατι εχω πολυ ενεργεια και βαζω καθε μερα μουσικη...και τραγουδω και κανω τις δουλειτσες μου!!!!!!!!Ποιο ειναι το αγαπημενο σου ροφημα??

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...