Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

(Βρε στακάτε να απαντάμε μία μία)

Θα ήθελα φέτος να πάμε σε κάποιο χιονισμένο ελληνικό χωριό/πόλη. Δε θα είχα καμία αντίρρηση για Πήλιο. Έτσι απαντάω και στη Φαίη και στην Άννα.

Τώρα πρέπει να ξαναπαντήσω στην Άννα. Τα χριστούγεννα κρύβουν μόνο χαρά για μένα. Προσμονή ότι θα περάσω καλύτερα από τις άλλες μέρες επειδή θα βγω λίγο περισσότερο και θα διασκεδάσω.

Το μεσημέρι κοιμάσαι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοείτε!!!!1-2 ωρίτσες το πολύ...έχω μάθει και τον μπέμπη έτσι....

τι χρώματα βάζετε στο παιδικό δωμάτιο;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

δεν εχω ακομα παιδικο δωματιο, ελπιζω και ευχομαι σε λιγους μηνες να το ετοιμαζω αν ολα πανε καλα..

μαλλον θα το κανω σε απαλα χρωματα σχετικα με το φυλο του μωρου,

μου αρεσουν πολυ οι ριγες και οι ταπετσαριες, θα δουμε...

εσυ τι παιδικο δωματιο εχεις κανει του γουργουρη σου?

άάά..πάτησες πληγή...επειδή με τον πατέρα του το πολυ-σκοτίσαμε το θέμα :αυτός ήθλε εκρού με γαλάζιο σαν την κούνια και εγώ ήθελα λαχανί. έχω κάνει τρείς τοίχους με γαλάζιο+1 τοίχο έντονο λαχανί με μπορντούρα Winnie the pooh...Δέν ξέρω άν το καταλαβαίνεις όπως σου το λέω αλλά έχει βγεί πολύ χαρούμενο. εννοείται οτι η ντουλάπα και η πόρτα του δωματιού είναι εκρού....έχει βγεί πολύ όμορφο και όχι πολύ μπεμπε...είναι γούτσου-γουτσου...

Ποιον διαλέξατε για νονά/νονό του παιδιού;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

το όνομα του μπαμπά μου που έχει "φύγει" και ενός από τους αγίους που το έχω τάξει....

Πότε κάνατε/θα κάνετε τα βαφτίσια;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Τη μεγάλη τη βαφτίσαμε 18 Απριλίου Κυριακή του Πάσχα (1993). Τη μικρή 4 Ιανουαρίου Σάββατο (2003) πριν τη γιορτή των Φώτων.

Στη βάφτιση του / των παιδιών είχες πολλούς καλεσμένους;

ελπίζω να μην έχω πολλούς..βαριέμαι τα σόγια και τα σχόλια....

Τι φορέσατε/θα φορέσετε στην βάφτιση του παιδιού σας

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Ετσι οπως εχω παχυνει θα ενωσω μερικα σακια απο πατατες και θα παω! Θα την κανω κοντα στις αποκριες ωστε να το δικαιολογησω!

Αν μπορουσατε να διαλεξετε το φυλο του παιδιου θα το κανατε?

Αντίστροφα ήταν η δική μας περίπτωση. Επέμενα να μην μάθω. Ο άντρας μου ήθελε να μάθει, όπως και τελικά έκανε. Ε! Κρατήθηκα κι εγώ κανα δυο μέρες και στη συνέχεια τον ρώτησα κι έμαθα (η αλήθεια είναι αρκετά επίμονα και με κλάματα γιατί δεν ήθελε να μου το χαλάσει). Έτσι είναι ή κι οι δυο ή κανένας. Νομίζω πως αν ο ένας το ξέρει, δύσκολα αντιστέκεται ο άλλος.

Τι θα έκανες αν ενώ στην αρχή ο γιατρός σου είχε πει πως είναι κορίτσι για παράδειγμα, στην επόμενη εξέταση φαινόταν καθαρά πως ήταν αγόρι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...